UNSPLASH

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

Γνωρίστε τη θρυλική πόλη της Ανατολής με τα χίλια πρόσωπα, την Κωνσταντινούπολη με τον Βόσπορο, τα παζάρια, το σύγχρονο πρόσωπο της, τις γεύσεις και τα αρώματα της, μέσα από τα μοναδικά πακέτα των ειδικών του Signature Travel.

Μια αξέχαστη εκδρομή, ένα μοναδικό οδοιπορικό στην «Πόλη των Πόλεων», έχει ετοιμάσει για την Άνοιξη ο ταξιδιωτικός οργανισμός Signature Travel. Κωνσταντινούπολη, Βόσπορος, Πριγκηπόνησα, Προύσα, τόποι όμορφοι, τόποι μνήμης.

Ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη είναι μια εμπειρία που αξίζει να ζήσει κανείς τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του. Η πόλη αυτή, αποκαλείται άξια η «Πόλη των Πόλεων»! Συνδυάζει την ιστορία και την παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής το χτες και το σήμερα με ένα μοναδικό τρόπο και αποτελεί έναν τόπο σημαντικό για τους Έλληνες και τον ελληνισμό. Οι ειδικοί του Signature Travel έχουν κεντήσει ξεχωριστά προγράμματα, τα οποία συμπεριλαμβάνουν όλα εκείνα τα σημεία που πρέπει να δει και να βιώσει ένας ταξιδιώτης. Με αναχωρήσεις όλο το χρόνο, με απευθείας πτήσεις από την Αθήνα, κατακτήστε την Κωνσταντινούπολη!

UNSPLASH

Η πόλη που ενώνει την Ασία και την Ευρώπη, συνδυάζοντας τα στοιχεία των δυο ηπείρων με ένα τρόπο μοναδικό, σας καλεί να γνωρίσετε και να ζήσετε όλες τις πλευρές της. Τη σύγχρονη μα και παραδοσιακή, τη μοντέρνα και την ιστορική, την έντονη μα και την χαλαρή!

UNSPLASH

Η ταξιδιωτική ομάδα του Signature Travel, έχει στολίσει τα ταξίδια στην Κωνσταντινούπολη, με εκδρομές, από την αρχοντική Πρίγκηπο και τη Χάλκη, μέχρι την παλιά πόλη και την Αγία Σοφία, ενώ η κρουαζιέρα στον χιλιοτραγουδισμένο Βόσπορο, θα σας μείνει αξέχαστη. Όσο για τις ξακουστές αγορές της πόλης, θα τις επισκεφτείτε όλες για να κάνετε τα παζάρια και τα ψώνια σας.

UNSPLASH
UNSPLASH

Τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενηθείτε βρίσκονται στο απόλυτο σημείο, στην Πλατεία Taksim. Ιδανικό ορμητήριο για να κάνετε τις βόλτες σας, στην διάσημη οδό Istiklal. Περπατείστε την ή ανεβείτε σε ένα από τα όμορφα κόκκινα τραμ που την διασχίζουν και φτάστε μέχρι το τέλος για να θαυμάσετε τον πανέμορφο πύργο του Γαλατά. Μια ακόμη απολαυστική βόλτα είναι αυτή στην παραλιακή οδό του Karakoy για να απολαύσετε την θέα με τη γέφυρα του Γαλατά και την αρχή του Κεράτιου Κόλπου. Σίγουρα σε κάποια στάση δεν θα αντισταθείτε στο παραδοσιακό παγωτό – dondurma, ενώ αξίζει πραγματικά να πιείτε το τσάι σας στο ξακουστό ξενοδοχείο πολυτελές Pera Palace. Εκεί σύχναζε η Αγκάθα Κρίστι μένοντας μάλιστα στο δωμάτιο 411, που λέγεται πως έγραψε το μυθιστόρημα «Φόνος στο Orient Express”.

UNSPLASH

Στην Κωνσταντινούπολη σας περιμένουν αξέχαστες εκδρομές με ξενάγηση, για να γνωρίσετε τα σπουδαία ιστορικά μνημεία της. Από το ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και το Καμπατάς θα επιβηβαστείτε σε πλοίο για να φτάσετε στα Πριγκηπόνησα. Εκεί θα γνωρίσετε τη Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Η επίσκεψη στην Πρίγκηπο είναι από μόνη της μια εμπειρία.

UNSPLASH
UNSPLASH

Η περιοχή του Πέρα κρύβει πολλές εκπλήξεις. Η κρουαζιέρα στον ξακουστό Βόσπορο θα σας γεμίσει εικόνες. Η Παλιά Πόλη περιμένει να σας μυήσει στα μυστικά της. Πρώτη στάση στο μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Από εκεί και στη συνέχεια θα ξεναγηθείτε στο σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού.

Αξίζει να επισκεφτείτε το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών και το Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής).

UNSPLASH

Τα ψώνια στην Κωνσταντινούπολη δεν σταματούν ποτέ! Ότι φαντάζεστε υπάρχει εκεί, είτε στις παραδοσιακές αγορές και στα παζάρια, είτε στα σύγχρονα καταστήματα. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά, αλλά και αρκετό χρόνο για κάθε είδους αγορές.

Οι τιμές των πακέτων ξεκινούν από 495 ευρώ το άτομο, ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για τα παιδιά.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα