Αμετακίνητοι οι εργαζόμενοι της “Αυγής” – Νέα 24ωρη απεργία

Διαβάζεται σε 2'
avgi
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΓΗ ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI

Μέχρι τελικής δικαίωσης συνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι της εφημερίδας “Αυγή” και της ιστοσελίδας avgi.gr, οι οποίοι προχωρούν σε νέα 24ωρη απεργία. Τι αποφασίστηκε στη συνέλευσή τους.

Με επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις μέχρι να δικαιωθούν απαντούν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας “Η Αυγή”και της ιστοσελίδας avgi.gr μετά την απόφαση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για αναστολή της έκδοσης του ημερήσιου φύλλου.

Όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στην τελευταία συνέλευση, οι εργαζόμενοι είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, ενώ εξέφρασαν ανοιχτά την πρόθεσή τους να μεταβούν τις επόμενες ημέρες στην Κουμουνδούρου προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΣΗΕΑ θα ζητήσει συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, όταν επιστρέψει από τις ΗΠΑ, προκειμένου να γίνει συζήτηση επί του ζητήματος.

 

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη νέας 24ωρης απεργίας από τις 6 π.μ. της Πέμπτης, 27 Ιουνίου 2024 έως τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 28 Ιουνίου 2024, στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr».

Τα Δ.Σ. ζητούν να ανακληθεί αμέσως η απόφαση για αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» και να ξεκινήσει διαβούλευση του ΣΥΡΙΖΑ με τα σωματεία των εργαζομένων στην εφημερίδα, προκειμένου να συζητηθούν τα εργασιακά θέματα που αφορούν στους εργαζομένους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς Τύπου στην εφημερίδα και την ιστοσελίδα.

Ζητούμε τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και την άμεση εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα