Ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τα ερωτικά πλάνα του Big Brother: “Καμία δική μας ευθύνη ή εμπλοκή”

Ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τα ερωτικά πλάνα του Big Brother: “Καμία δική μας ευθύνη ή εμπλοκή”
Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα στο Big Brother 2 Glomex

Ανακοίνωση εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σχετικά με το βίντεο που διέρρευσε από το Big Brother 2, δείχνοντας παίκτες να συνευρίσκονται σεξουαλικά. "Δεν προήλθε από εμάς, θα κινηθούμε νομικά".

Ανακοίνωση σχετικά με το βίντεο που διέρρευσε πρόσφατα στα social media δείχνοντας παίκτες του “Big Brother 2” να συνευρίσκονται σεξουαλικά και προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και ερωτηματικά σχετικά με το πώς κυκλοφόρησε, εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Υπενθυμίζεται πως, το εν λόγω βίντεο που κυκλοφόρησε από τις κάμερες του σπιτιού, απεικόνιζε τον Παναγιώτη Πέτσα και την Ανχελίτα, που είναι ζευγάρι μέσα στο ριάλιτι, να είναι γυμνοί και να κάνουν σεξ στο μπάνιο.

Αρκετός κόσμιος τα έβαλε με την παραγωγή, θεωρώντας πως το βίντεο διέρρευσε μέσω κάποιου τεχνικού που είχε άμεση οπτική επαφή με όσα εκτυλίσσονται στο ριάλιτι, άρα και με το οπτικοακουστικό υλικό, ωστόσο ο ΣΚΑΪ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ξεκαθάρισε ότι ουδεμία γνώση, εμπλοκή ή ευθύνη έχει με το περιστατικό. Μάλιστα, γνωστοποίησε πως θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

Αναλυτικά:

Με αφορμή άρθρα, αναρτήσεις και σχόλια, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, σχετικά με το τηλεοπτικό πρόγραμμα Big Brother, διευκρινίζονται τα εξής:

Το οπτικοακουστικό υλικό που φέρεται να αφορά στο πρόγραμμα Big Brother δεν προέρχεται ούτε προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Αποτυπώθηκε και αποκτήθηκε αθέμιτα και στη συνέχεια διέρρευσε (πιθανότατα κατόπιν περαιτέρω επεξεργασίας) στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς καμία δική μας γνώση, ευθύνη ή εμπλοκή.

Ο ΣΚΑΪ έχει εκκινήσει νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου, αλλά και εναντίον αυτών που, αναπαράγοντας και διακινώντας περαιτέρω το παρανόμως κτηθέν υλικό, έχουν επιλέξει να επωφεληθούν σε βάρος τρίτων ή να αποκτήσουν δημόσιο λόγο, εμφανιζόμενοι δήθεν ως ηθικοί κήνσορες”.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα συγκεκριμένα πλάνα είναι από τον Σεπτέμβριο, ωστόσο, τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησαν ξανά στα social media.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα