Αναβολή του Forum Δημοσιογραφίας του iMEdD “A Matter Of Trust”

Αναβολή του Forum Δημοσιογραφίας του iMEdD “A Matter Of Trust”

Αναβάλλεται λόγω κορονοϊού το Διεθνές Forum Δημοσιογραφίας του iMEdD “A Matter of Trust” που θα διεξαγόταν στις 11 και 12 Φεβρουαρίου. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Το Διεθνές Forum Δημοσιογραφίας του iMEdD “A Matter of Trust”, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στην Αθήνα στις 11 & 12 Φεβρουαρίου 2022, αναβάλλεται λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν στην Ελλάδα και διεθνώς. Το iMEdD, με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και πάντα σε σχέση με τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα, πρόκειται να πραγματοποιήσει το Forum Δημοσιογραφίας σε μεταγενέστερη ημερομηνία εντός του 2022 που θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα στο επίσημο website της διοργάνωσης.

Με περισσότερους από 50 ομιλητές από την Ελλάδα και διεθνώς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ανεξάρτητα σχήματα δημοσιογραφίας, αλλά και ένα πρόγραμμα αποτελούμενο ανάμεσα σε άλλα, από ομιλίες καταξιωμένων επαγγελματιών, συζητήσεις μελών της τοπικής, εθνικής και παγκόσμιας δημοσιογραφικής κοινότητας και εξειδικευμένα εργαστήρια, το Forum “A Matter of Trust” πρόκειται να θίξει το επίμαχο θέμα της εμπιστοσύνης προς την ενημέρωση.

Σημαντική θέση στη συζήτηση θα κατέχουν και τα αποτελέσματα της ανώνυμης πανελλαδικής Έρευνας αποτύπωσης απόψεων της δημοσιογραφικής κοινότητας για τη δημοσιογραφία που πραγματοποιεί το iMEdD σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. 

Τα αποτελέσματα θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν στο πλαίσιο του Forum Δημοσιογραφίας 2022 του iMEdD.

Για να λάβετε μέρος στην έρευνα, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://bit.ly/PORUJourS3rvey

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί πέντε λεπτά. Οι απαντήσεις θα παραμείνουν απόρρητες, ενώ δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κανενός είδους ταυτοποίηση των στοιχείων των συμμετεχόντων. Όλα τα στοιχεία θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για στατιστικούς σκοπούς.

Λίγα λόγια για το Forum

Το Διεθνές Forum Δημοσιογραφίας 2022 είναι μια πρωτοβουλία του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού Oργανισμού iMEdD και αποτελεί την τέταρτη διοργάνωση μιας ετήσιας συνάντησης της δημοσιογραφικής κοινότητας. Κάθε χρόνο δημοσιογράφοι και επαγγελματίες των Mέσων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, συναντιούνται για να συζητήσουν για νέες μεθόδους και εργαλεία, καθώς και να ανταλλάξουν ιδέες και προβληματισμούς με στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής κοινότητας για μια ποιοτικότερη δημοσιογραφία.

Η επιθυμία του iMEdD είναι το Forum Δημοσιογραφίας 2022 να πραγματοποιηθεί φυσική παρουσία. Για τον λόγο αυτό, ο Οργανισμός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία και την ασφάλεια στο χώρο διεξαγωγής του Forum, ακολουθώντας όλα τα προτεινόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Παραμείνετε συντονισμένοι στο forum.imedd.org για την ενημέρωση σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που θα τηρηθούν, νέους ομιλητές που προστίθενται συνεχώς, το σημείο διεξαγωγής και άλλα νέα σχετικά με το Forum.

Λίγα λόγια για το iMEdD

Το iMEdD είναι ένας μη κερδοσκοπικός δημοσιογραφικός Oργανισμός που ιδρύθηκε το 2018 με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Αποστολή του είναι η προαγωγή και ενίσχυση της διαφάνειας, της εγκυρότητας, της ανεξαρτησίας στη δημοσιογραφία με βασικό μέλημα την αξιοκρατία και την αριστεία.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα