Μπράβο στον Σκάι

default image

Βιβλίο

Αύριο Παρασκευή ξεκινά το 36ο Φεστιβάλ Βιβλίου, στο γνωστό πεζόδρομο (Διονυσίου Αρεοπαγίτου). Ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου (έχει και καινούργια περίπτερα).

Σινεμά
Η ταινία ‘ Iron Man‘ με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα προβληθεί στους κινηματογράφους του χρόνου το Μάιο. Πάρτε εδώ μια γεύση.

Sportsblog
Οι έξι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό ‘Sportsblog 2007′, βάζουν τα δυνατά τους. Μπορείτε να διαβάζετε τα κείμενά τους εδώ.

Teaser
Μια έκπληξη σας ετοιμάζουν αύριο οι bloggers του “24″, πιστοί στο εκλογικό κλίμα των ημερών. “Μείνετε διαδικτυωμένοι… ” (όπως θα λέμε σε λίγα χρόνια).

ΣΚΑΪ
Τη Δευτέρα στις 23.00 ξεκινά στον Σκάι ο 4ος κύκλος της σειράς ‘ 24‘. Δυστυχώς για αυτούς που θα την παρακολουθήσουν, δεν θα μεταδίδεται καθημερινά αλλά κάθε Δευτέρα (μας είχε κακομάθει). Πάντως ο Σκάι κάνει τις καλύτερες και σοβαρότερες επιλογές (CSI, ROME, Masters of Horor…) και ετοιμάζεται φέτος να προσφέρει ένα πολύ καλό και ολοκληρωμένο τηλεοπτικό προϊόν.

Νύχτες Πρεμιέρας
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και μπορείτε να δείτε όλες τις ταινίες (102) εδώ. Η αρχή θα γίνει με το Persepolis στις 19 Σεπτεμβρίου, ενώ η ταινία που θα κλείσει το φεστιβάλ στις 30 του μήνα, είναι η I’m not there.

Νέες κινηματογραφικές ταινίες
This film is not yet rated – Ντοκιμαντέρ του Κίρμπι Ντικ για την λογοκρισία στις αμερικανικές κινηματογραφικές ταινίες.
Butterfly on a Whell – Θρίλερ με τους Πιρς Μπρόσναν, Μαρία Μπέλο, Τζέραρντ Μπάτλερ.
2 Days in Paris – Κομεντί της Ζιλί Ντελπί με την ίδια και τον Άνταμ Γκόλντμπεργκ.
A Crime – Θρίλερ με τους Εμανουέλ Μπεάρ, Χάρβεϊ Καϊτέλ.
The Flock – Αστυνομικό θρίλερ με τους Ρίτσαρντ Γκιρ, Κλερ Ντέινς, Αβρίλ Λαβίν.
Ο δικός μου φίλος – Κοινωνική από τη Γερμανία για τη φιλία 2 αντρών.

People
Σύμφωνα με την έκδοση ”Best & Worst Dressed” του περιοδικού People, οι Cameron Diaz, Beyonce Knowles, Katie Holme, Penelope Cruz, Jessica Biel, Drew Barrymore, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Gwen Stefani είναι οι πιο καλοντυμένες της σόου μπιζ. Στους άντρες ξεχωρίζουν οι David Beckham, Johnny Depp, Terrence Howard, Brad Pitt και George Clooney. Στις κακοντυμένες βρίσκουμε τις Janet Jackson, Kirsten Dunst, Sienna Miller, Avril Lavigne, Eva Green.

Channel Nine
Τα Σάββατο στις 13.00 (και την Κυριακή στις 12.30) θα μεταδοθεί από το Channel 9 ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την προσπάθεια 100άδων παιδιών 11 και 12 ετών και αναγνωστών του περιοδικού Top Scorer, να διεκδικήσουν μια θέση στην ποδοσφαιρική ομάδα, που θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη, για να αντιμετωπίσει γνωστές Ευρωπαϊκές ομάδες.

Φίρμες
Σύμφωνα με την αναφορά του συμβουλίου του CoolBrands, η πιο “cool” μάρκα αυτή τη στιγμή στη Μ. Βρετανία είναι της Aston Martin (να ‘ναι καλά ο Τζέιμς Μποντ). Δείτε το τοπ-20:
1. Aston Martin
2. iPod
3. YouTube
4. Bang and Olufsen
5. Google
6. Playstation
7. Apple
8. Agent Provocateur
9. Nintendo
10. Virgin Atlantic
11. Ferrari
12. Ducati
13. eBay
14. Rolex
15. Tate Modern
16. Prada
17. Lamborghini
18. Green & Blacks
19. iTunes
20. Amazon
Το Νο 8 πάντως είναι hot και όχι cool.

ΑΝΤ1
Αύριο Παρασκευή, οι Γιώργος Παπαδάκης και ο Στρατής Λιαρέλλης υποδέχονται στην εκπομπή ‘Καλημέρα Ελλάδα’ τον Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή στην τελευταία του συνέντευξη πριν τις εκλογές.

MEGA
Τη Δευτέρα στις 19.10 μπαίνει και το MEGA στη μάχη των lead-in με τη Μαρία. Την άσχημη.

Φωτό της ημέρας
Το στιγμιότυπο είναι από τη Σουμάτρα η οποία χτυπήκε από σεισμό 8,4 Ρίχτερ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα