Διαφημιστές, τα λεφτά στο ίντερνετ!

default image

YouTube

Σκληρός ο ανταγωνισμός στα σάιτ που φιλοξενούν βίντεο, οπότε και στο YouTube έχουν μαλακώσει τη στάση τους απέναντι σε “πικάντικα” βίντεο που πριν τα έκοβαν. Πλέον βρίσκεις βιντεάκια αισθησιακού, ας το πούμε, περιεχομένου, μόνο που για να τα δεις πρέπει να έχεις συνδεθεί και να έχεις δηλώσει πως είσαι ενήλικος. Η προφύλαξη που παίρνει το YouTube είναι η προειδοποίηση προς τους χρήστες ‘This video may not be suitable for minors’.

Στο ίντερνετ
Σύμφωνα με μελέτες της eMarketer, τα χρήματα που θα δαπανηθούν συνολικά το 2007 στις ΗΠΑ για διαφήμιση στο διαδίκτυο, είναι 21 δισ. δολάρια. Το 2011 θα είναι τα διπλάσια! Στην Ελλάδα ακούτε; Η δυναμική του ίντερνετ έχει περάσει προ πολλού αυτή της τηλεόρασης και των λοιπών ΜΜΕ.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή, όπως ξαναγράψαμε, το Πρώτο Θέμα πρώτευσε στις πωλήσεις με 272 χιλ. φύλλα. Ακολούθησε το Βήμα με 196, η Ελευθεροτυπία με 175, η Καθημερινή με 167. Έθνος και Ελεύθερος Τύπος είχαν 146 και 97 χιλ. αντίστοιχα.

Τηλεθέαση
Την εβδομάδα 29 Οκτωβρίου με 4 Νοεμβρίου, το MEGA βρέθηκε στην πρώτη θέση με 17,7%, σημειώνοντας μάλιστα και αύξηση μίας ποσοστιαίας μονάδας. Ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στη 2η θέση με 16%, από κοντά ο ALPHA με 15,8%. Στο 11,4% το ALTER, 10,8% είχε το STAR. H NET είχε 8,7%, ενώ ο ΣΚΑΪ πέρασε μπροστά από την ΕΤ1 (3,4%) με ποσοστό 3,6%.

ALPHA
Σύμφωνα με το Δ.Τ. του σταθμού, οι καλεσμένοι της Έλλης Στάη στο πρώτο ‘Persona Grata’ τη Δευτέρα στις 23.50, είναι οι Ανδρέας Λοβέρδος, η Φώφη Γεννηματά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Γιώργος Κύρτσος. Θέμα συζήτησης η νέα εποχή στο ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογή του νέου προέδρου.

Σινεμά
Οι Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρωταγωνιστούν στο νέο φιλμ ‘Righteous Kill’. Δείτε εδώ το τρέιλερ. Δείτε επίσης μια φωτό από το Heat που επίσης είχαν συμπρωταγωνιστήσει οι δύο ηθοποιοί και μία από τη νέα ταινία.

MEGA

Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας ο ‘Εισοδηματίας’ με το Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση.

Λέμε να δούμε

A History of Violence. Η μεταφορά του κόμικ των Τζον Βάγκνερ και Βινς Λοκ, από τον Ντέβιντ Κρόνενμπεργκ στον κινηματογράφο. Σήμερα Κυριακή στις 23.30 στον ΑΝΤ1.
Million Dollar Baby. Το “δυσάρεστο” αριστούργημα του Κλιντ Ίστγουντ με την Χίλαρι Σουάνκ. Την Τετάρτη στη 23.00 στη ΝΕΤ.

Απώλεια
Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο μεγάλος Αμερικανός συγγραφέας Norman Mailer. Προσωπικά δεν θα τον ξεχάσω για το βιβλίο του ‘The Naked and the Dead’.

Πρωτοσέλιδο της ημέρας
Ο Πρωταθλητής για την κάτω αριστερά ‘ξένη δημοσίευση’. Μήπως να το αναβάλλατε; 

Φωτό της ημέρας

Το στιγμιότυπο με τον καπνό από το κονκλάβιο του Βατικανού μοιάζει ιδιαίτερα επίκαιρο σήμερα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα