Ειδικό αφιέρωμα για το Bitcoin στην Ημερησία, αυτή την Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ

Ειδικό αφιέρωμα για το Bitcoin στην Ημερησία, αυτή την Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 21 Ιανουαρίου με συνολικά επτά πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια και ειδικό αφιέρωμα για το bitcoin

Αυτή την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το ΕΘΝΟΣ έρχεται στα χέρια σας με επτά πλούσια ένθετα και ένα ειδικό αφιέρωμα για το bitcoin!. Μη χάσετε την Ημερησία με όλες τις εξελίξεις στην οικονομική και επιχειρηματική αγορά, το TV ΕΘΝΟΣ, το ΕΘΝΟΣΠΟΡ, το ένθετο LIFE για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, το ένθετο για το αυτοκίνητο, ειδικό ένθετο για τον πολιτισμό.

Μαζί και το ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ με σταυρόλεξα για όλη την οικογένεια.

 

Όλα τα ένθετα έρχονται με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής στην έκδοση των 2 ευρώ!

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Η εφημερίδα με όλες τις εξελίξεις στην οικονομική και επιχειρηματική αγορά κυκλοφορεί και αυτή την Κυριακή με πλούσια ρεπορτάζ και ένα ειδικό αφιέρωμα στο bitcoin. Μάθετε το bitcoin χωρίς μυστικά!

 

-Ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα για τις φετινές διακοπές τους δίνουν οι Ρώσοι. Τι δείχνουν τα στοιχεία από τους Ρώσους tour operator.

-Τα σχέδια και η στρατηγική των 8 πιο ισχυρών Ελλήνων εφοπλιστών Το προφίλ και οι επόμενες κινήσεις του Γιάννη Αγγελικούση, Γιώργου Προκοπίου, Αγγελικής Φράγκου, Γιώργου Οικονόμου, Πέτρου Λιβανού, Πέτρου Παππά, Νίκου Τσάκου και Κωστή Κωνσταντακόπουλου .

-Οι μεγάλες επενδύσεις που αλλάζουν τον χάρτη της Αττικής. Το Ελληνικό, ο Αστέρας Βουλιαγμένης, υπερσύγχρονα κτήρια γραφείων και εμπορικά κέντρα μεταμορφώνουν την Αθήνα.

-Οι αλλαγές στο διεθνή διαγωνισμό στη Θεσσαλονίκη που θα οδηγήσουν τα ελληνικά κρασιά στα υψηλότερα… «βάθρα» του κόσμου.

Ακόμα:

-Όμιλος Σαράντη: Η ελληνική πολυεθνική με το σερί εξαγορών στη ΝΑ Ευρώπη και νέες επενδύσεις 25 εκατ.ευρώ στην Ελλάδα τη διετία 2018-2019.

-Συνέντευξή Τάσος Τάγαρης, Πρόεδρος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ): Στα πρότυπα του κοινωνικού μερίσματος κάθε αίτηση για προνοιακά βοηθήματα και επιδόματα. Ο κ. Τάγαρης μιλά ακόμα για τους «σκελετούς» που ανακάλυψε κάτω από το… χαλί των μητρώων του κράτους, τις αγκυλώσεις, αλλά και τα 400.000 λάθος ΑΜΚΑ που διορθώθηκαν με την διαδικασία του Μερίσματος.

-Σε δέσμευση λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων στο εξωτερικό για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές προχωρούν οι τράπεζες ενεργοποιώντας τον ευρωπαϊκό κανονισμό. Επιστρατεύουν ντετέκτιβ τους κρυμμένους θησαυρούς

 

ΤV EΘΝΟΣ

Το αγαπημένο περιοδικό με το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας φιλοξενεί αυτή την Κυριακή συνεντεύξεις της πρωταγωνίστριας της σειράς του ΑΝΤ1 “Κάτι χωρισμένα Παλικάρια” Μαρίας Σολωμού, της ηθοποιού Μυριέλλας Κουρεντή και του ηθοποιού Γιάννη Ποιμενίδη. Ακόμη ρεπορτάζ για τον νέο ρόλο του Αντόνιο Μπαντέρας ως “Πάμπλο Πικάσο” σε σειρά του National Geographic και η επιστροφή του Ντέϊβιντ Λέτερμαν στην οθόνη μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Netflix.

 

ΕΘΝΟΣΠΟΡ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνέντευξη Νεϊμάρ. Μιλάει για το Μουντιάλ, τα φαβορί να κατακτήσουν το τρόπαιο και την αποκάλυψη της διοργάνωσης. Ποιον παίκτη θεωρεί ότι θα εντυπωσιάσει, τι λέει για τον εαυτό του και την Παρί.

-Οι επιθέσεις κρίνουν τα ΑΕΚ – Ολυμπιακό – Ανάλυση

-Νίκος Χατζηβρέττας: Το ιδιόκτητο γήπεδο που έφτιαξε και θα φιλοξενήσει τις ακαδημίες του Ευόσμου. Μιλάει ο ίδιος ενώ υπάρχουν και εξαιρετικές φωτογραφίες

-Παππάς… προπονητής: Ο πατήρ Γιουζμάς που κοουτσάρει με ράσα, παίζει μουσική σε συναυλίες του Πλιάτσικα και τρέχει για τους μετανάστες στη Μυτιλήνη.

-Αθλητές που διέβαλαν συναθλητή τους: Τρομερές ιστορίες με αφορμή την υπόθεση Ιάπωνα κωπηλάτη που έριξε αναβολική ουσία σε ποτήρι συναθλητή του προκειμένου να πιαστεί ντοπέ.

-Προσωπογραφία: Μολέδο που κλείνει στον ΠΑΟΚ.

LIFE

Το ειδικό ένθετο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής φιλοξενεί τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος μιλά για την δουλειά του στην τράπεζα, την αγάπη του για το φαγητό, το σκληρό εργασιακό περιβάλλον μιας κουζίνας και τις προτεραιότητες που βάζει κανείς στη ζωή. Επίσης, θέμα για το κάπνισμα: Οι Έλληνες σβήνουν το τσιγάρο. Όλα δείχνουν πως στην Ελλάδα όλο και περισσότερο εγκαταλείπουμε το κάπνισμα.

Ακόμα, αντιδικίες και… χειροδικίες στο θεατρικό σανίδι. Με αφορμή την υπόθεση Παυλίδου – Παπαγιάννη, ανατρέχουμε σε όλες τις περιπτώσεις που ηθοποιοί και άνθρωποι του θεάτρου έφτασαν στα άκρα.Επίσης, εκτάκτως αυτή την Κυριακή στο LIFE αφιέρωμα στα Τρίκαλα Κορινθίας. Ταξιδεύουμε σε ένα από τα καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας, ανακαλύπτουμε πετρόχτιστους παραδοσιακούς ξενώνες και καλό φαγητό και διαπιστώνουμε τους λόγους που τα Τρίκαλα Κορινθίας αποτελούν έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς.

ΑUTO

Το πόδι στο γκάζι και αυτή την Κυριακή με θέμα για την οδική ασφάλεια. Στα σχολεία το μάθημα της Κυκλοφοριακής Αγωγής από φέτος, στο Γ’ Τρίμηνο. Ακόμα:

-TOYOTA: Τέλος τα πετρελαιοκίνητα στην Ιταλία και επιδοτεί την αγορά των υβριδικών.

-VW: Οδηγούμε το Golf 1.5 EVO των 150 ίππων και μεταφέρουμε εντυπώσεις.

-WRC 2018: Ανεβαίνει η αδρεναλίνη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι που ανοίγει αυλαία.

-CORVETTE: Η «τερατώδης» έκδοση με 800 ίππους επιταχύνει σε 3 δευτ. στα 0-100 χλμ./ώρα.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο, βιβλίο, μουσική, κινηματογράφος και ό,τι αφορά τις τέχνες σε ένα πλούσιο ένθετο 16 σελίδων. Αυτή την Κυριακή oκτώ συντάκτες του Έθνους εξετάζουν τη σάτιρα σε όλες της τις εκδοχές (θέατρο, μουσική και τραγούδι, πεζογραφία, σκίτσο, stand-up comedy, ΜΜΕ) και θυμίζουν ή μιλούν με μερικούς από όσους την εξάσκησαν ή την εξασκούν στα..άκρα με σπουδαία αποτελέσματα. Τοποθετούνται οι: Χριστόφορος Ζαραλίκος, ΛΟΓΟ (Γιάννης Λογοθέτης), Αννα Παναγιωτοπούλου, Δημήτρης Πιατάς, Δημήτρης Πουλικάκος, Λάμπης Ταγματάρχης, Σταμάτης Φασουλής, Λάμπρος Φισφής, η γυναίκα stand-up comedian Χρύσα Κατσαρίνη και ο Τσολιάς της “Ελληνοφρένειας”.  

Ειδικότερα:

-Συνέντευξη ενός εμβληματικού της αντιεξουσιαστικής σάτιρας του Δημήτρη Πουλικάκου.

-Σατιρα και μουσική: Από τα ρεμπέτικα μέχρι τον Μποστ, από τον Μαρκόπουλο μέχρι το Λογό και τον Πανούση

-Σάτιρα και σκίτσο: από το Charlie Hebdo έως το Ιράν και την Τουρκία «πεθαίνοντας στο γέλιο» κυριολεκτικά. Δολοφονίες, απαγορεύσεις (η λογοκρισία της έκθεσης των Ελλήνων γελοιογράφων στο Ευρωκοινοβούλιο) και τσακωμοί

-Σάτιρα και βιβλίο: Από τον Αριστοφάνη στο Σουρή και μέχρι τον Τζόναθαν Κόου

-Σάτιρα και θέατρο: “Οι πολιτικοί μας πήραν τη δουλειά μας”. Μιλούν Σταμάτης Φασουλής, Αννα Παναγιωτοπούλου, Δημήτρης Πιατάς, Λάμπρος Φισφής

-Σάτιρα και ελληνική stand-up comedy. Μία νέα δυναμική γενιά.. Μιλά ο Χριστόφορος Ζαραλίκος (που μας αποκαλύπτει ότι λόγω αστείου του, ο Κυριάκος Μητσοτσάκης του ζήτησε να συναντηθούν) και η Χρύσα Κατσαρίνη.

-Σάτιρα και ελληνικό σινεμά: Νίκος Περάκης, Σταύρος Τσιώλης, Θανάσης Βέγγος, τρείς εμβληματικές περιπτώσεις της ελληνικής κινηματογραφικής σάτιρας.Αλλά και Χάρυ Κλυν, Νίκος Ζερβός, Ρέππας-Παπαθανασίου.

-Σάτιρα και ΜΜΕ: Μία αναδρομή στα πρόσωπα και στις εκπομπές σε τηλεόραση και ραδιόφωνο που έγραψαν ιστορία στο είδος. Μιλά ο Λάμπης Ταγματάρχης (ως “Κακό Παιδί”) και ο Τσολιάς της “Ελληνοφρένειας”.

-Stand up comedy made in USA. ΟΙ τεράστιες προσωπικότητες που “δίδαξαν” την έννοια αυτού του είδους κωμωδίας και οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησαν ή τις οποίες ενέπνευσαν

ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ

Επίκαιρα, σύγχρονα και διασκεδαστικά σταυρόλεξα για ολόκληρη την οικογένεια! Στο “ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ” θα βρείτε μεταξύ άλλων σκανδιναβικά, κλασικά, αμερικάνικα διαγράμματα, κρυπτογραφικά Sudokou σε μία πλούσια έκδοση 52 σελίδων.

Επιλέξτε το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής στην έκδοση των 2 ευρώ η οποία περιέχει:

Κάθε Κυριακή πάρτε το Έθνος στα χέρια σας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα