Κερδίστε προσκλήσεις για το “Δον Παναγιώτης” και “Όταν σβήνουν τα φώτα”

Κερδίστε προσκλήσεις για το “Δον Παναγιώτης” και “Όταν σβήνουν τα φώτα”

Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις

Και αυτήν την Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ, τυχεροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τις δημοφιλέστερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.

-ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

ΔΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πάνος Μουζουράκης μαζί με τους Ζήση Ρούμπο, Μιχάλη Παούρη και Μυρτώ Ναούμ

 

ANODOS LIVE STAGE, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 183, ΑΘΗΝΑ, 210-3468100

Κάθε Παρασκευή (για περιορισμένες εμφανίσεις)

«Δον Παναγιώτης», ένα υπαρξιακό καθόλου, μα καθόλου δράμα σε πέντε πράξεις, με τον Πάνο Μουζουράκη να κυνηγάει μουσικούς ανεμόμυλους, σαν άλλος Δον Κιχώτης, στην καρδιά της νυχτερινής Αθήνας.

Ενα πρόγραμμα που θα σας λύσει όλα σας τα θέματα και θα σας δημιουργήσει καινούργια. Βασικός υπεύθυνος γι’ αυτό θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης καθώς και τα τραγούδια του, αλλά όχι μόνο. Και κάποια από τα τραγούδια που αγάπησε. Και κάποια από αυτά που τον μεγάλωσαν. Και κάποια από αυτά που ζήλεψε που τα λένε άλλοι. Και κάποια που δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα τα έλεγε. Και κάποια που απλώς εξυπηρετούν το πρόγραμμα, του αρέσουν και δεν υπάρχει άλλος λόγος που θα τα πει. Μαζί του ο ηθοποιός και stand up comedian Ζήσης Ρούμπος, ο βιρτουόζος του μπουζουκιού Μιχάλης Παούρης και η τραγουδίστρια Μυρτώ Ναούμ.

-ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:

ΟΤΑΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ

Του Τζακ Σάρκεϋ σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου

 

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131, ΠΕΙΡΑΙΩΣ 131, ΓΚΑΖΙ, 210-3450922

Κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 19.30, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21.15 & στις 18.15 (λαϊκή απογευματινή)

Μια καταιγίδα! Τα φώτα σβήνουν ξαφνικά! Μια κραυγή ακούγεται στο σκοτάδι! Ένας πυροβολισμός! Τα φώτα ανάβουν! Μια άγνωστη με τα εσώρουχα στέκει πάνω από τον νεκρό κρατώντας ένα ματωμένο στιλέτο! Ο Επιθεωρητής εξετάζει το πτώμα «Μα αυτός έχει στραγγαλιστεί!» Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός από τα πιο ξεκαρδιστικά μυστήρια φόνου που έχουν ποτέ ανέβει στη σκηνή. Κάθε στοιχείο αποτελεί μια αποκάλυψη και η υπόθεση περιπλέκεται όλο και πιο πολύ. Η λύση του μυστηρίου οδηγεί στο πιο παράξενο κίνητρο που έχει ποτέ κανείς φανταστεί. Μία κωμωδία εκρηκτική , χωρίς ανάσα από έκπληξη και γέλιο.

Παίζουν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Μάριος Αθανασίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τζένη Διαγούπη, Πηνελόπη Πλακά, Ματίνα Νικολάου, Φραγκίσκος Γιάννης, Εύη Δαέλη, Νίνα Έππα

*Οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή στους διαγωνισμούς και οι όροι στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα