Ο Ανδρέας στην κορυφή των Κυριακάτικων

Ο Ανδρέας στην κορυφή των Κυριακάτικων

Το Ηρώδειο ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Καλομοίρα της Αμερικής, Νόρα Τζόουνς, την ώρα που η "ΚΕ" ξεπούλησε λόγω...Ανδρέα

Νόρα Τζόουνς

Την Τετάρτη 25 Ιουλίου εμφανίζεται στο Ηρώδειο η τραγουδοποιός (sic)
Norah Jones . H 28χρονη Αμερικανίδα έχει πουλήσει μέχρι τώρα 39 εκατ. δίσκους, ενώ πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ήταν σερβιτόρα. Ακριβώς ίδια περίπτωση με την Καλομοίρα δηλαδή. Ακριβώς.

9
Η Ελευθεροτυπία και το ένθετο περιοδικό της ‘9′ διοργανώνουν για 7η χρονιά τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Κόμικς. Αποστολή έργων μέχρι τις 31 Αυγούστου, λεπτομέρειες στο 9 κάθε Τετάρτη.

Μοντέλα
Σύμφωνα με τη λίστα που εξέδωσε το Forbes, η Gisele Bundchen είναι το μοντέλο με τα περισσότερα έσοδα στον κόσμο (33 εκατ. δολάρια). Η λίστα αφορά το διάστημα Ιούνιος 2006 με Ιούνιο 2007 και στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τη Kate Moss με έσοδα μόλις 9 εκατ. δολάρια. Ακολουθούν, Heidi Klum με 8, Adriana Lima και Alessandra Ambrosio με 6. Μια κατηγορία μόνη της η Ζιζέλ.

Κυριακάτικες
Την περασμένη Κυριακή η Ελευθεροτυπία βρέθηκε στην κορυφή με 201 χιλ. φύλλα, χάρη φυσικά στο βιβλίο του Ανδρέα Παπανδρέου. Το Θέμα ακολούθησε με 186 και το Βήμα με 171. Η Καθημερινή είχε 158, μεγάλη πτώση για το Έθνος που δεν έχει πια Τζέιμς Μποντ με μόλις 119. Ο Ελεύθερος Τύπος πούλησε 103 χιλ. φύλλα.

Στο Νησί

Η “εικονική κοινωνικότητα” στο ίντερνετ (virtual & social networking) ξεπέρασε σε δημοτικότητα τις online αγορές, τη διαχείριση του τραπεζικού λογαριασμού και το κατέβασμα μουσικής. Ο μέσος όρος στο χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες σε υπηρεσίες όπως το MySpace και το Facebook είναι τρεις ώρες την εβδομάδα ενώ υπάρχει κι ένα ποσοστό το οποίο επενδύει περισσότερες από 10 ώρες την εβδομάδα νούμερο που αντιστοιχεί σε 24 ημέρες το χρόνο!

Harry Potter and the Deathly Hallows
Αποχή.

Τηλεθέαση

Την εβδομάδα 9 με 15 Ιουλίου, ο ΑΝΤ1 βρέθηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με ποσοστό 16,2%. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πότε ήταν ξανά στην κορυφή, πάνω από το MEGA (14,5%). Η 2η έκπληξη έγινε από το STAR (12,3%) που πέρασε τον ALPHA (12,2%). ALTER και ΝΕΤ είχαν 10,7% και 9,5% αντίστοιχα.

Πράκτωρ Μάγκι
Η Μάγκι Γκίλεναλ έγινε γνωστή ως η προκλητική γραμματέας στη μαύρη κωμωδία “ Η Γραμματέας “. Tα κάλλη της δεν πέρασαν απαρατήρητα από την πιο “προβοκατόρικη” αλυσίδα εσωρούχων, την Agent Provocateur. Η 29χρονη ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Kate Moss ως το “πρόσωπο” της επόμενης καμπάνιας που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο και θα τρέξει με έντυπες και online καταχωρήσεις. Με την Μοss, πάντως, είχε γίνει πανικός .

Photo της ημέρας

Πάνω από 100 γυναίκες πήραν μέρος σε αγώνα σπριντ στην Αγία Πετρούπολη. Για να συμμετάσχουν θα έπρεπε να φορούν υποχρεωτικά εννιάποντα τακούνια. Η πρώτη θέση είχε ως έπαθλο κουπόνια αγοράς αξίας $2000. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα