Στην Εισαγγελία Διαφθοράς η μήνυση για τους τηλεοπτικούς σταθμούς

Στην Εισαγγελία Διαφθοράς η μήνυση για τους τηλεοπτικούς σταθμούς
Συνάντηση των αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών με τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Την είχε υποβάλει ο τηλεοπτικός σταθμός "Alpha"

Η Εισαγγελία Διαφθοράς θα ερευνήσει τελικά τα όσα αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Υπενθυμίζεται οτι η αναφορά είχε κατατεθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας από τον πανεπιστημιακό Πάνο Λαζαράτο. Σε αυτή καταγράφονταν στοιχεία που αφορούσαν το πόθεν έσχες Καλογρίτσα, και συγκεκρινένα πως έγινε πλημμελής έλεγχος του.

Παράλληλα στη μήνυση γίνεται αναφορά και στο ρόλο της 5μελούς επιτροπής ελέγχου των πόθεν έσχες των υπερθεματιστών του διαγωνισμού, καθώς και στο ρόλο του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ελευθέριου Κρέτσου, που υπέγραψε το σχετικό πρακτικό της  αρμόδιας επιτροπής και ζητείται να ερευνηθεί το αδίκημα της κακουργηματικής ψευδούς βεβαίωσης, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα