Τελική ευθεία

Τελική ευθεία
Στιγμιότυπο από την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης κατα την διάρκεια της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ ) Eurokinissi

Συνεχίζεται η δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Παρά το όργιο φημών, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το ποιοι θα τις πάρουν

Αγωνία έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου πλήθος δημοσιογράφων αναμένουν τα αποτελέσματα της δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, μιας διαδικασίας η οποία ξεπέρασε 60 ώρες. Όλα, ωστόσο, δείχνουν πως είμαστε στην τελική ευθεία και πλέον μένει -άγνωστο πότε ακριβώς- η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι νικητές και ηττημένοι είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα ερμητικά κλειστά γραφεία της ΓΓΕΕ, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και δημοπρατηθούν και οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συνταχθεί το πρακτικό που θα υπογράψουν οι επιχειρηματίες που έχουν κατοχυρώσει μία άδεια και θα ενημερωθεί ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λ. Κρέτσος, ο οποίος θα προσέλθει στα γραφεία της ΓΓΕΕ.

Αφού ενημερωθεί για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ενημερώσει τον Τύπο.

Παρά τα σενάρια τα οποία κυκλοφορούν από τα πηγαδάκια των δημοσιογράφων έξω από το κτίριο της ΓΓΕΕ, αλλά και γενικότερα, καμία ενημέρωση ή είδηση υπάρχει «από μέσα προς τα έξω», καθώς έχουν ληφθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην υπάρξει καμία διαρροή.

Νικητές και ηττημένοι αναμένεται να εξέλθουν από την πύλη της ΓΓΕΕ, ώστε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της δημοπρασίας. Κυβερνητικοί κύκλοι επιβεβαίωσαν την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας, η οποία είχε πυροδοτήσει πολιτική αντιπαράθεση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νύχτα θα είναι μακρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα