Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή

Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή
MotionTeam

Σε ανάσα ελπίζει ο εμπορικός κόσμος καθώς η πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων καταγράφεται ως η "μάλλον χειρότερη διαχρονικά" σύμφωνα με το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών

Ανοικτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 19 Ιουλίου, καθώς είναι η πρώτη Κυριακή από την έναρξη των θερινών εκπτώσεων.

Ερωτηθείς σχετικά, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης επεσήμανε ότι ο εμπορικός κόσμος βρίσκεται εν αναμονή της έκδοσης τελικής απόφασης επί του θέματος, που εκκρεμεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας, από τον περασμένο Νοέμβριο.

“Ας ανοίξουν πρώτα οι τράπεζες τις καθημερινές και ως προς το άνοιγμα των Κυριακών, στην ΕΣΕΕ βεβαίως και δεν αλλάζουμε θέση”, τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984.

Εν μέσω capital controls, η πρώτη εβδομάδα εκπτώσεων καταγράφεται πάντως ως η “μάλλον χειρότερη διαχρονικά”, σύμφωνα με το Εμπορικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Από την πλευρά της πάντως, η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει κηρύξει για αύριο 24ωρη απεργία αντιδρωντας και αυτή την Κυριακή στο άνοιγμα των καταστημάτων. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα