Κερδίστε έως και 100 ευρώ το χρόνο ασφαλίζοντας την κατοικία σας online

Κερδίστε έως και 100 ευρώ το χρόνο ασφαλίζοντας την κατοικία σας online

Η υποχρεωτική ασφάλιση κατοικίας που προβλέπεται από τις δανειακές συμβάσεις στεγαστικών δανείων συνήθως απαιτεί τις καλύψεις σεισμού και πυρκαγιάς.

Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι από τη στιγμή που έχουμε προχωρήσει σε αγορά κατοικίας με στεγαστικό δάνειο, είναι υποχρεωτική  και η ασφάλιση της. 

Και όσοι από εμάς δεν το γνωρίζουν μάλλον θα τους το υπενθύμισε  ο εκπρόσωπος της τράπεζας που τους χορήγησε το στεγαστικό δάνειο.

Άλλωστε κάθε τράπεζα με τη σύναψη του δανείου ασφαλίζει παράλληλα την κατοικία. Έτσι, ο δανειολήπτης  πολλές φορές ασφαλίζει την κατοικία του, χωρίς να εξετάσει άλλες εναλλακτικές, πληρώνοντας πολύ περισσότερα χρήματα.

Είναι σημαντικό λοιπόν να γνωρίζουμε  ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ασφαλίσουμε την κατοικία μας στον τραπεζικό φορέα που μας χορήγησε το δάνειο, αλλά αξιοποιώντας  τον ανταγωνισμό της αγοράς και αναζητώντας ποιοτικά χαρακτηριστικά και κόστος, μπορείτε να ασφαλίσετε την κατοικία σας, σε οποιαδήποτε εταιρία  παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα.

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο 462 της Τράπεζας της Ελλάδος, κάθε τράπεζα οφείλει να κάνει δεκτό οποιοδήποτε Ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίας που περιλαμβάνει τις καλύψεις που απαιτούνται από τη δανειακή σύμβαση.

Η υποχρεωτική ασφάλιση κατοικίας που προβλέπεται από τις δανειακές συμβάσεις συνήθως απαιτεί τις καλύψεις σεισμού και πυρκαγιάς. Το νέο συμβόλαιο που θα προσκομίσει ο δανειολήπτης θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον τις καλύψεις αυτές.

Σε αυτόν τον τομέα οι δανειολήπτες θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και στις προσφορές ασφαλιστικών εταιρειών που λειτουργούν online. 

Σε αυτά τα προγράμματα κάποια  περιλαμβάνουν όλες τις καλύψεις που απαιτούνται από τις τράπεζες, όπως σεισμό, πυρκαγιά, κ.λπ.,  διασφαλίζοντας πλήρως  την κατοικία σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστατικών, και μπορείτε να γλιτώσετε έως και €100 το χρόνο .

Η διαδικασία  ασφάλισης είναι απλή. Όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να ασφαλιστείτε αυτόματα από το site  εταιρείας ή με ένα απλό τηλεφώνημα σε περίπτωση που δεν διαθέτεται την τεχνογνωσία του διαδικτύου.

Anytime: Ασφάλιση σπιτιού με ένα κλικ

Το NEWS 247, επικοινώνησε με την εταιρεία “Anytime” και σας παρουσιάζει το νέο προγραμμα Anytime Home Economic που είναι ιδανικό στην περίπτωση που υπάρχει στεγαστικό δάνειο, καθώς μπορείτε να γλιτώσετε χρήματα από την ασφάλιση της κατοικίας σας. Επιπλέον, περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις που απαιτούνται από τις τράπεζες, όπως σεισμό, πυρκαγιά, κ.λπ.

Τι καινούργιο φέρνει η Anytime στην ασφάλιση της κατοικίας σας;

Αμεσότητα: Στην Anytime, η ασφάλιση της κατοικίας  είναι direct, δηλαδή γίνεται απευθείας από την εταιρία. Μέχρι τώρα η INTERAMERICAN παρείχε direct ασφάλιση αυτοκινήτου και υγείας. Τώρα πλέον προσφέρει ασφάλεια και για την κατοικία, την οποία μπορεί ο καθένας να πραγματοποιήσει από μόνος του, κάνοντας τη ζωή του εύκολη και την ασφάλιση απλή υπόθεση.

Ποιοτική κάλυψη: Το Anytime Home Economic αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την ασφάλιση της κατοικίας. Περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες καλύψεις που απαιτεί η σύγχρονη εποχή και είναι ιδανικό στην περίπτωση που υπάρχει στεγαστικό δάνειο. 

Προσιτό κόστος: Το Anytime Home Economic ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. Έχει προσιτό κόστος και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα και  μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και €100 το χρόνο.

Απλότητα: Στην Anytime η διαδικασία ασφάλισης είναι απλή. Όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να ασφαλιστείτε αυτόματα από το site της Anytime ή με ένα απλό τηλεφώνημα. Οι άνθρωποι της Anytime είναι συνεχώς κοντά σας και θα σας εξυπηρετήσουν για οτιδήποτε αφορά  το συμβόλαιό σας άμεσα, ενώ η διαδικασία αποζημίωσης είναι και αυτή απλή.

Διαφάνεια: Στην Anytime, η ασφάλιση κατοικίας όπως τα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα έχουν ξεκάθαρους και διάφανους όρους, γραμμένους κατανοητά, χωρίς ψιλά γράμματα.

Αξιοπιστία: Το πρόγραμμα Anytime Home Economic, όπως και όλα τα προγράμματα της Anytime, έχουν τη σφραγίδα την εγγύηση της INTERAMERICAN.

Τι καλύπτει το πρόγραμμα Anytime Home Economic;

Το πρόγραμμα Anytime Home Economic προσφέρει κάλυψη για:

– Πυρκαγιά, πυρκαγιά από δάσος, πτώση κεραυνού, καπνός

– Σεισμός

– Έκρηξη

– Πρόσκρουση οχήματος, πτώση αεροσκάφους, πτώση δένδρων, κλαδιών, στύλων

– Τρομοκρατικές Ενέργειες

– Στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες, πολιτικές ταραχές

– Πυρκαγιά, πυρκαγιά από δάσος, πτώση κεραυνού, καπνός Καλύπτονται οι ζημιές στην κατοικία σας, σε περίπτωση πυρκαγιάς που θα προκύψουν από:

– ανάφλεξη ή αντικείμενο που πήρε φωτιά τυχαία

– φωτιά σε δάσος

– πτώση κεραυνού

Επιπλέον, καλύπτονται οι ζημιές που θα υποστεί η κατοικία σας από καπνό

– Αστική ευθύνη από πυρκαγιά και έκρηξη έναντι τρίτων

– Έξοδα πυρόσβεσης και περιορισμού ζημιάς, έξοδα καθαιρέσεων, κατεδαφίσεων και αποκομιδής ερειπίων μετά από ζημιά

– Δαπάνες έκδοσης οικοδομικών αδειών

– Κάλυψη αναλογίας κοινοχρήστων και βοηθητικών χώρων

Πόσο κοστίζει το Anytime Home Economic;

Το κόστος του Anytime Home Economic διαμορφώνεται ανάλογα με τα τετραγωνικά της κατοικίας σας και η ασφάλισή της γίνεται πιο οικονομική από ποτέ, εξοικονομώντας έως και €100 το χρόνο.

Με μια επίσκεψη στο www.anytime.gr ή ένα τηλέφωνο στα 210 94 60000 ή 801 11 30000 μπορείτε να υπολογίσετε εύκολα και γρήγορα το κόστος του προγράμματος Anytime Home Economic.

Με ποιο τρόπο μπορώ να ασφαλιστώ;

Ποτέ η ασφάλιση δεν ήταν τόσο απλή! Με σύντομες και απλές διαδικασίες, μπορείτε να ασφαλίσετε την κατοικία σας σε λιγότερο από 5 λεπτά:

Online:

1. Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας.

2. Αγοράστε το συμβόλαιό σας online με πιστωτική κάρτα και την ίδια στιγμή θα λάβετε το συμβόλαιο στο e-mail σας.

3. Εκτυπώστε το συμβόλαιό σας απευθείας, από το σπίτι ή από το γραφείο.

Τηλεφωνικά:

1. Καλέστε μας καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, στο 210 94 60000 ή 801 11 30000.

2. Mε τη βοήθεια του εκπροσώπου μας, υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας και  ολοκληρώστε τη διαδικασία αγοράς με πιστωτική κάρτα ή μετρητά.

3. Το συμβόλαιο θα σας σταλεί με courier στη διεύθυνση που επιθυμείτε, χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα