Τα 9 Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια

Τα 9 Χριστουγεννιάτικα δώρα για όλη την οικογένεια

Οι γιορτές δεν πλησιάζουν, είναι εδώ. Ο ταχύτερος δρόμος για τα δώρα περνάει μέσα από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και το News247 προτείνει τις καλύτερες επιλογές για σένα, τους φίλους και την οικογένειά σου.

Όλοι το έχουμε ζήσει: οι ημέρες περνούν, οι αγορές των δώρων αναβάλλονται και όταν φτάσει η στιγμή ανακαλύπτεις ότι δεν έχεις χρόνο για να τρέξεις στα καταστήματα. Και αν βρεις χρόνο μπορεί να βρεις τα ράφια άδεια ή να χάνεσαι μέσα στην κίνηση προσπαθώντας να φτάσεις στον προορισμό σου. Μία εύκολη λύση, τελευταίας στιγμής,  είναι να βρεις ένα κοινό τόπο που να καλύπτει όλες τις ανάγκες και να αφήνει όλους ικανοποιημένους. Ποιος μπορεί να πει όχι ένα δώρο τεχνολογίας  Το Νews247 έψαξε και βρήκε δώρα που ταιριάζουν για κάθε περίσταση;

Acer Switch 10: Εκεί που το tablet συναντάει το laptop


 

Αφαιρείς το πληκτρολόγιο και το χρησιμοποιείς σαν τάμπλετ, το ξανατοποθετείς και έχεις έναν πλήρη φορητό υπολογιστή. Αν υπάρχει μπόμπιρας στην οικογένεια οι πιθανότητες να έχετε μία ακόμη συσκευή με το “φαινόμενο της αράχνης” στην οθόνη καθώς το Acer Switch 10 χρησιμοποιεί το Gorilla Glass 3 νέας γενιάς.

Το tablet γραμματέας


 

Το IQTab Rocket με 8-πύρηνο επεξεργαστή , οθόνη αφής LCD IPS 8 ίντσες και με μια καινοτομία,τη MAIC, την προσωπική σου βοηθό που με την δική σου φωνητική εντολή, ανοίγει όποια εφαρμογή θες ή πραγματοποιεί αναζήτηση μέσω του Google, κάνει τηλεφωνήματα, γράφει μηνύματα και mail, ποστάρει στο facebook και όταν το παίρνεις στο δρόμο σε οδηγεί στον προορισμό σου.

Ξυριστική παντός καιρού

Θέλετε να γλυτώσετε το διαζύγιο που έχει πέσει σαν απειλή την επόμενη φορά που ο νιπτήρας βρεθεί γεμάτος από τρίχες; Η λύση ακούει στο όνομα Braun CT4S Cooltec την οποία μπορεί κάποιος να την χρησιμοποιήσει και κάτω από το νερό κοινώς μέσα στην ντουζιέρα ή στην μπανιέρα. Σαν πλεονέκτημα ότι θέλει μόνο μία ώρα για πλήρη επαναφόρτιση και μόνο 5 λεπτά για γρήγορη φόρτιση.

Παίζοντας στο σύννεφο


 

Το τι σημαίνει Playstation στην εμπειρία του παιχνιδιού δεν χρειάζεται πολλές εξηγήσεις αυτό όμως που φέρνει το PES 2015 πηγαίνει το παιχνίδι στα σύννεφα. Συγκεκριμένα δίνει την δυνατότητα να μπεις κατευθείαν στο gameplay μέσω του cloud από τους καινούριους τίτλους που επιθυμείς να δοκιμάσεις, με streaming είναι από τις μεγαλύτερες καινοτομίες της κονσόλας. Επίσης οι gamers θα μπορούν να έχουν remote assistance από τους φίλους τους κατευθείαν μέσω του PS4 και τα walkthrough guides αποκτoύν μία εντελώς νέα διάσταση.

Το Αγιο Δισκοπότηρο των δώρων

Χωρίς περιστροφές, ένα έξυπνο κινητό, πόσο περισσότερο το iPhone 6 είναι το δώρο που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί. Με μεγαλύτερη οθόνη, λεία μεταλλική επιφάνεια, νέο επεξεργαστή A8 που εξασφαλίζει περισσότερη ισχύ και την πρωτοποριακή τεχνολογία Touch ID που παρέχει ασφαλή πρόσβαση στο iPhone με το ιδανικό συνθηματικό: το δακτυλικό αποτύπωμα γίνεται ξανά το απόλυτο προσωπικό δώρο.

Ένας επαγγελματίας του καφέ

, , , , , , , ,


 

Με την καφετιέρα Krups XN2601S U& Milk αυτός που θα την πάρει για δώρο δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Όλα γίνονται αυτόματα. Αυτόματο τρύπημα κάψουλας, αυτόματη παρασκευή και αυτόματη απόρριψη της κάψουλας. Σαν πλεονέκτημα και η αντλία υψηλής πίεσης 19 bars, και το σύστημα θέρμανσης νερού Thermoblock και Aeroccino για αφρόγαλα (ζεστό – κρύο και για το ζέσταμα του γάλατος)

Εικονική δράση


 

Ζούμε στην εποχή της εικόνας και όχι μόνο αυτή που δεχόμαστε. Πλέον μπορούμε να παράγουμε εμείς και οι φίλοι μας τις δικές μας εικόνες, φωτογραφίες και video από όλες μας τις δραστηριότητες ακόμη και όταν αυτές είναι από extreme καταστάσεις. Η Hero4 Adventure καταγράφει video 1080p στα 60fps, 720p στα 120 fps ενώ μπορεί να τραβήξει έως και 30 φωτογραφίες των 12MP σε ένα μόλις δευτερόλεπτο

Όλη η οικογένεια μαζί


 

Το δώρο που καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας ανεβάζοντας το επίπεδο της διασκέδασης στο σαλόνι σε νέες διαστάσεις. Η τηλεόραση W60 κάνει τις προβολές πιο ευκρινείς και ομαλές – ακόμη κι αν βλέπετε διαδικτυακά βίντεο ή παλιές δικές σας ταινίες. Επιπλέον, μπορείτε εύκολα να συνδέσετε το smartphone ή το tablet στην τηλεόρασή σας, για μια συναρπαστική εμπειρία προβολής. Κοινώς όποια και αν είναι η πηγή τώρα φαίνεται καλύτερα μέσα από την W60.

Και αν θέλετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα το “γλυκό δένει” με set home cinema HTH5550 της Samsung με τεχνολογία Bluetooth που σας δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τα ηχεία σας από απόσταση μέσω του smartphone σας. Συνδέστε τα ηχεία με το smartphone για να τα ενεργοποιείτε εύκολα και γρήγορα μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο, οποιαδήποτε στιγμή. Είναι τόσο απλό. Όσο τα ηχεία σας τροφοδοτούνται με ρεύμα, μπορείτε να τα ενεργοποιείτε με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη του smartphone και να απολαμβάνετε ήχο υψηλής ποιότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα