Έκλεισε η SkyEurope

Με μία λιτή ανακοίνωση η αεροπορική εταιρεία SkyEurope ανακοίνωσε το κλείσιμό της, αφήνοντας τους πελάτες της κυριολεκτικά "ξεκρέμαστους"
- 01 Σεπτεμβρίου 2009 14:45
H τσέχικη αεροπορική εταιρεία SkyEurope ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι σταματά τις εργασίες και τις πτήσεις της. Η εταιρεία αυτή ήταν γνωστή κυρίως για τις προσφορές της και τα εισιτήρια χαμηλού κόστους.
Η SkyEyrope δίνει μάλιστα οδηγίες σε κατόχους εισιτηρίων. Συγκεκριμένα, για τους κατόχους πιστωτικών καρτών αναφέρει ότι πρέπει να απευθυνθούν στην τράπεζά τους, σε αυτούς που αγόρασαν εισιτήρια μέσω ταξιδιωτικού πρακτορείου να επικοινωνήσουν με τους πράκτορες και αυτούς που πλήρωσαν μετρητοίς ότι… έχασαν τα χρήματά τους.
Για τους ταξιδιώτες που βρίσκονται στον προορισμό τους ή έχουν νοικιάσει αυτοκίνητο μέσω της εταιρείας τους τονίζει ότι μπορούν να μείνουν στο ξενοδοχείο και να χρησιμοποιήσουν το όχημα για το συμφωνηθέν διάστημα αλλά να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια από άλλη εταιρεία, με δική τους χρέωση φυσικά.
Στο τέλος της ανακοίνωσης πάντως, η εταιρεία, ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία των πελατών της.