Η ΕΥΔΑΠ προσλαμβάνει προσωπικό

Η ΕΥΔΑΠ προσλαμβάνει προσωπικό
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον υποψήφιο για τον δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδη,επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στο Γαλάτσι,Τρίτη 6 Μαϊου 2014 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Για ποιες ειδικότητες θα εκδώσει προκήρυξη η ΕΥΔΑΠ. Πώς θα γίνει η κατανομή των θέσεων

Άμεσα η ΕΥΔΑΠ θα προχωρήσει στην έκδοση της προκήρυξης, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr για 155 προσλήψεις συγκεκριμένων ειδικοτήτων. Γνωστή έχει γίνει από το ΑΣΕΠ που έχει την εποπτεία των προσλήψεων η κατανομή των θέσεων ενώ οι συμβάσεις όσων θα προσληφθούν θα είναι οκτάμηνης διάρκειας.

Οι υποψήφιοι για τις προσλήψεις των καταμετρητών στην ΕΥΔΑΠ θα πρέπει να διαθέτουν: οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας ή μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλον ισότιμο τίτλο σχολών της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας, γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: ί) επεξεργασίας κειμένων, Π) υπολογιστικών φύλλων και ΜΙ) υπηρεσιών Διαδικτύου. Για τις θέσεις των εργατών οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Οι θέσεις εργατών αφορούν στην εκτέλεση εργασιών χειρωνακτικής φύσης, όπως ενδεικτικά είναι Η διάνοιξη χανδάκων σε μόνιμα υγρό περιβάλλον σε μεγάλο βάθος με χειρωνακτικά μέσα (λ.χ. φτυάρι, κασμά), π χρήση κομπρεσέρ, οι επισκευαστικές εργασίες μετά τη διάνοιξη ρεόντων λυμάτων, οι φορτοεκφορτώσεις βαρέων υλικών, η (ατομική) κάθοδος σε χώρους λυμάτων με αναθυμιάσεις. Το όριο για τους υποψηφίους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κυμαίνεται μεταξύ 21 ου και 35ου έτους, ενώ για την υποχρεωτική εκπαίδευση το όριο ξεκινά από τα 19 και φτάνει μέχρι τα 50 έτη.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα καλούνται όταν εκδοθεί η προκήρυξη να συμπληρώσουν την αίτηση του ΑΣΕΠ  ΣΟΧ και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή .Για τις αιτήσεις η ΕΥΔΑΠ θα δώσει προθεσμία δέκα ημέρες στους ενδιαφερόμενους ώστε να τις στείλουν στα κατα τόπους γραφεία της επιχείρησης.

Αναλυτικά η κατανομή των θέσεων στην ΕΥΔΑΠ

ΕΥΔΑΠ Α.Ε Κεντρικός Τομέας Αθηνών:  ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ  28 ΘΕΣΕΙΣ  ΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ 31-12-2014

ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Υπηρεσίες Πειραιά :  ΔΕ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ   22  ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ

ΕΥΔΑΠ Α.Ε Κεντρικός Τομέας Αθηνών : ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ Γ’ & Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 5 ΘΕΣΕΙΣ  ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 31/7/2015

ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Υπηρεσίες Πειραιά  :ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ Γ’ & Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  1  ΘΕΣΗ    

ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Υπηρεσίες Πειραιά : ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 19 ΘΕΣΕΙΣ  ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 31/7/2015

ΕΥΔΑΠ Α.Ε Κεντρικός Τομέας Αθηνών ΥΕ   ΕΡΓΑΤΩΝ   52 ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 31/7/2015

ΕΥΔΑΠ Α.Ε. Υπηρεσίες Πειραιά ΥΕ   ΕΡΓΑΤΩΝ   28

Διαβάστε ακόμα στα dikaiologitika.gr:

ΕΝΦΙΑ: Πως χάνουν την απαλλαγή χιλιάδες νοικοκυριά

Έρχεται τροπολογία για την επαναπρόσληψη απολυμένων στο Μετρό

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα