ΟΑΕΔ: Έρχονται 8.000 θέσεις στον τουρισμό για νέους, μέσω voucher

ΟΑΕΔ: Έρχονται 8.000 θέσεις στον τουρισμό για νέους, μέσω voucher

Ενημερωθείτε για τη δημιουργία προγράμματος voucher για 8.000 νέους έως 29 ετών σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, που προβλέπουν τρεις αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας

Τη δημιουργία προγράμματος voucher για 8.000 νέους έως 29 ετών σε  επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, προβλέπουν τρεις αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας.  Η “Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού,για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας” περιλαμβάνει:

*Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 100 ωρών

*Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας συνολικής διάρκειας 420 ωρών σε 2 φάσεις (200 ώρες θα αφορούν την ομαλή ένταξη και ενσωμάτωση του καταρτιζόμενου στο εργασιακό περιβάλλον της επιχείρησης- α΄ φάση και 220 ώρες θα αφορούν δεξιότητες που συνδέονται με τις προδιαγραφές της θέσης πρακτικής άσκησης – β΄φάση). Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης στο σύνολό της (α΄ και β΄ φάση), δεν θα υπερβαίνει τους 6 μήνες.

Η δημόσια δαπάνη της πράξης που προτείνεται για εγγραφή στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ανέρχεται σε 1,208,962.00 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα αναμένεται να εξυπηρετήσει 8.000 ανέργους.

Δείτε αναλυτικά:

Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού (1)

Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού (2)

Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού (3)

Διαβάστε ακόμα στην  aftodioikisi.gr:

Παρακράτηση εκλογικού επιδόματος: Ο φόβος της εφορίας μεταφέρεται από την Λάρισα, στο Δήμο Πειραιά

Αύριο δίνονται τα οικογενειακά επιδόματα σε 720 χιλιάδες δικαιούχους

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα