Ποιοι είναι οι σχολικοί φύλακες που μετακινούνται σε νοσοκομεία – Ποιοι κινδυνεύουν με έξοδο από το Δημόσιο

Ποιοι είναι οι σχολικοί φύλακες που μετακινούνται σε νοσοκομεία – Ποιοι κινδυνεύουν με έξοδο από το Δημόσιο
ΑΘΗΝΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των σχολικών φυλάκων που μετακινούνται σε νοσοκομεία και εκείνων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα. Δείτε τις σχετικές λίστες

Δημοσιοποιήθηκαν από το ΑΣΕΠ οι λίστες με τους σχολικούς φύλακες -ευπαθών ομάδων, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κ.λπ.- που κρίνονται διοριστέοι σε θέσεις υγειονομικού βοηθητικού προσωπικού.

Ποιοι είναι οι σχολικοί φύλακες που μετακινούνται σε νοσοκομεία

Ανακοινώθηκαν παράλληλα και οι παραμένοντες σε διαθεσιμότητα σχολικοί φύλακες.

Σε περίπτωση που δεν απορροφηθούν από κάποιον φορέα μέσα σε λίγες ημέρες που λήγει η διαθεσιμότητά τους είναι πολύ πιθανό να δουν την πόρτα της εξόδου από το Δημόσιο.

Ποιοι παραμένουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας

“Η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών πινάκων κατάταξης και διάθεσης βασίζονται, αποκλειστικά, στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από τις αρμόδιες διευθύνσεις διοικητικού και τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων”, σημειώνεται σε ανακοίνωση της ανεξάρτητης αρχής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα