Χαλυβουργοί: Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι καθοδηγητής των απεργοσπαστών

Χαλυβουργοί: Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι καθοδηγητής των απεργοσπαστών

Τι καταγγέλλει το Σωματείο Χαλυβουργών. "Πυρά" εναντίον του Βουλευτή της ΝΔ. Γιατί τον κατηγορούν

Ως καθοδηγητή των απεργοσπαστών καταγγέλλει το Σωματείο Χαλυβουργών τον Άδωνι Γεωργιάδη

Μεταξύ άλλων, οι απεργοί καταγγέλλουν την παρουσία του βουλευτή της ΝΔ σε χώρο δίπλα από το εργοστάσιο το μεσημέρι της Παρασκευής. “Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίζεται ως καθοδηγητής του απεργοσπαστικού μηχανισμού του Μάνεση υποσχόμενος στους πληρωμένους απεργοσπάστες την παρέμβαση του όπως αυτό γίνει, ενάντια στους ηρωικούς απεργούς Χαλυβουργούς”.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα, με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε πως η διοίκηση της εταιρείας προσέφυγε στον εισαγγελία, προκειμένου να εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη την απεργία.

Πρόσθεσε πως η αστυνομία αναμένει την εισαγγελική παραγγελία με την οποία θα εφαρμοστεί η δικαστική απόφαση.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε “παράνομη πράξη” το γεγονός πως πέντε εργαζόμενοι και μέλη του ΠΑΜΕ έχουν καταλάβει την είσοδο του εργοστασίου και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να προσεγγίσει.

Διορία τριών ημερών δίνει o όμιλος Μάνεση στους απεργούς

Περιθώριο τριών 24ώρων για την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων πριν προχωρήσει στην κατάθεση ομαδικών απολύσεων και κλείσιμο του εργοστασίου της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο έδωσε χθες στους απεργούς του εργοστασίου ο όμιλος Μάνεση. Αναμένονται εξελίξεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα