Ανακοινώνεται σήμερα η παράταση για τις δηλώσεις. Ποια η νέα προθεσμία

Ανακοινώνεται σήμερα η παράταση για τις δηλώσεις. Ποια η νέα προθεσμία
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΦΩΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Ποια θα είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις φορολογικές δηλώσεις

Σήμερα ανακοινώνεται η παράταση για τις  φορολογικές δηλώσεις από το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr η νέα καταληκτική ημερομηνία θα είναι η 25η Ιουλίου.

Ειδικότερα σήμερα θα ανακοινωθεί η παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις 2014 και την υποβολή του εντύπου Ε1 .

Η νέα προθεσμία αναμένεται να είναι η 25η Ιουλίου 2014 .Η παράταση κρίνεται αναγκαία αφού είναι σίγουρο ότι το taxisnet δεν θα αντέξει τον όγκο των δηλώσεων που απομένουν να υποβληθούν .Ειδικότερα περισσότερες από τις μισές φορολογικές δηλώσεις που πρέπει να υποβάλλουν οι υπόχρεοι δεν έχουν υποβληθεί αφού από τις 5,5 εκατ. δηλώσεις Ε1 έχουν υποβληθεί 2 εκατ 783 χιλιάδες δηλώσεις.

Παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών σημειώνουν, πάντως, ότι ακόμα κι αν δοθεί η δυνατότητα υποβολής φορολογικών δηλώσεων ως το τέλος Ιουλίου, η καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου δεν θα πάει πιο πίσω, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα κι αν κάποιος υποβάλει δήλωση την τελευταία ημέρα του Ιουλίου, θα πρέπει να πληρώσει αυθημερόν και τον φόρο.

Εκτός απο την παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις το υπουργείο Οικονομικών θα ανακοινώσει και την παράταση για την διευθέτηση των φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων που έληγαν αύριο Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμα στο dikaiologitika.gr

Βάσεις 2014 οι σχολές που αυξάνονται τα μόρια

Με προϋποθέσεις έρχεται κούρεμα επιχειρηματικών δανείων

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα