Γεωργιάδης: Θα διευρυνθούν τα κριτήρια για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος

Γεωργιάδης: Θα διευρυνθούν τα κριτήρια για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Υγείας «Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.), αλλαγή σκοπού Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και λοιπές διατάξεις»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Τη δεύτερη ευκαιρία για το κοινωνικό μέρισμα, όταν θα έχει γίνει η εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων, αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης

Θα υπάρξει επανεξέταση των αιτήσεων για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

“Εφόσον δεν συμπληρωθεί ο αριθμός αυτών των δικαιούχων που έχει αποφασίσει η κυβέρνηση να τους δώσει το κοινωνικό μέρισμα, θα υπάρξει επανεξέταση των αιτήσεων και με τα εισοδήματα του 2013, για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε πως να συμπληρώσετε την αίτησή σας. Ο οδηγός για το κοινωνικό μέρισμα

Τον Ιούνιο θα γίνει επανεξέταση με βάση και τα εισοδήματα του 2013, είπε ενώ εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι ο αριθμός του ενός εκατομμυρίου δικαιούχων, δε θα συμπληρωθεί με τα υπάρχοντα κριτήρια.

Όπως εξήγησε, το πόσο που έχει ανακοινωθεί ότι θα μοιραστεί είναι συγκεκριμένο και θα δοθεί σε 1 εκατομμύριο ανθρώπους, δηλαδή 600 χιλιάδες νοικοκυριά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα