Η χειραψία και τα χαμόγελα Τσίπρα-Μεϊμαράκη

Η χειραψία και τα χαμόγελα Τσίπρα-Μεϊμαράκη
Discussion at the parliamentary plenum about the negotiation and agreement with the European Stability Mechanism (ESM), at the Greek Parliament, in Athens, Greece on July 10, 2015. / , , 10 2015. SOOC

Κλίμα ενότητας έβγαλαν οι ομιλίες Τσίπρα-Μεϊμαράκη στη Βουλή. Οι δύο άνδρες είχαν και "θερμή" χειραψία, μετά το τέλος της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Μια πρωτόγνωρη εικόνα, είδαμε χθες στη Βουλή, καθώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη, χαιρέτησε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όταν τελείωσε την ομιλία του και ενώ είχε πολύ προσεκτικά ασκήσει κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης λίγο νωρίτερα.

Στην ουσία των τοποθετήσεων και οι δύο αρχηγοί κράτησαν χαμηλούς τόνους, με τον πρωθυπουργό να παραδέχεται λάθη στη διαπραγμάτευση και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να δηλώνει ότι “καταλαβαίνει” τους συναδέλφους του στον ΣΥΡΙΖΑ, που δυσκολεύονται να ψηφίσουν μέτρα, που είναι ενάντια στη συνείδησή τους.

Το καλό κλίμα επισφραγίστηκε με μια “εγκάρδια” χειραψία, την ώρα που ο πρωθυπουργός δέχθηκε χτυπήματα εκ των έσω με τις διαφοροποιήσεις των βουλευτών.

(Πηγή φωγογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα