Καμπάνια ενίσχυσης 2 εκατ. ευρώ για τον τουρισμό της Βόρειας Εύβοιας

Καμπάνια ενίσχυσης 2 εκατ. ευρώ για τον τουρισμό της Βόρειας Εύβοιας
Συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού με αντικείμενο την τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Τουριστική καμπάνια ύψους 2 εκατ. ευρώ για τη στήριξη του τουρισμού της Βόρειας Εύβοιας θα διαθέσει ο ΕΟΤ, καθώς και οι προορισμοί της Στερεάς Ελλάδας θα ενταχθούν στην καμπάνια του Οργανισμού για τον χειμερινό και εναλλακτικό τουρισμό και το city break.

Αυτά ανακοίνωσε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας κατά τη συνάντηση του σήμερα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η τουριστική ανάπτυξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με τον υπουργό να δηλώνει ότι θα είναι «Μια καμπάνια αλλαγής της εικόνας της Βόρειας Εύβοιας και στήριξης των κατοίκων και όλων των επαγγελματιών της περιοχής, καθώς τα έσοδα από τον τουρισμό δεν αφορούν μόνο τον ξενοδοχειακό κλάδο, αλλά και τις μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις, την εστίαση και τα εμπορικά καταστήματα».

Από την πλευρά του, ο κ. Σπανός ευχαρίστησε τον υπουργό Τουρισμού και τόνισε ότι η Στερεά Ελλάδα είναι μια ανερχόμενη τουριστική δύναμη, με πολιτιστικά τοπόσημα (Δελφοί, Θερμοπύλες), χιονοδρομικά κέντρα και πλήθος εναλλακτικών προορισμών. «Στόχος μας, με τη συνεργασία Υπουργείου Τουρισμού και ΕΟΤ, είναι να ενισχύσουμε τη δυναμική μας και να γίνουμε Περιφέρεια γνωστή για τους πολλούς και καλούς προορισμούς της», τόνισε χαρακτηριστικά. Ο γ.γ. του ΕΟΤ κ. Φραγκάκης που συμμετείχε στη συνάντηση ενημέρωσε ότι ο ΕΟΤ έχει εγκρίνει τη δωρεάν συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε όλες τις εκθέσεις του 2022, όπως είχε κάνει και το 2021, και επισήμανε ότι ο Οργανισμός είναι έτοιμος, υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Τουρισμού, να υλοποιήσει τις προτάσεις θα καταθέσει η Περιφέρεια σε συνεργασία με την Marketing Greece.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα