Κατρούγκαλος: Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, οι διαπραγματεύσεις δεν στοχεύουν στη ρήξη

Κατρούγκαλος: Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, οι διαπραγματεύσεις δεν στοχεύουν στη ρήξη

Σε διαβεβαίωση πως η κυβέρνηση θα μείνει πιστή στις δεσμεύσεις της, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, παραδεχόμενος πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στον realfm, 97.8 διαβεβαίωσε πως η κυβέρνηση θα μείνει πιστή στην ουσία των δεσμεύσεων της.

Μάλιστα ο Κ. Κατρούγκαλος ανέφερε πως: “Ήδη, σήμερα ο Πρωθυπουργός θα αναγγείλει το πρόγραμμά μας, σταθεροί σε αυτά που είχαμε εξαγγείλει, γιατί ένα πράγμα που με είχε συγκινήσει και στην προεκλογική περίοδο και τώρα ήταν ότι μας πλησίαζε ο κόσμος και μας έλεγε “μην μας προδώσετε και εσείς”. Αυτό εμείς δεν πρόκειται να το κάνουμε”, ενώ διευκρίνισε πως οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης Τσίπρα με τους ετέρους δεν στοχεύουν στη ρήξη, αλλά στην εύρεση λύσης.

“Είμαστε πράγματι σε ένα τεντωμένο σχοινί”, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός και παράλληλα εξέφρασε  αισιοδοξία για δύο λόγους: “Δεν συμφέρει κανέναν η ρήξη και δεύτερον στο DNA της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πάντοτε οι συμβιβασμοί, δεν είναι οι συγκρούσεις”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα