myAADE: Τέλος το Taxis – Η νέα ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ με 250 διαδικασίες

myAADE: Τέλος το Taxis – Η νέα ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ με 250 διαδικασίες
Κόσμος περπατά στην Αθήνα SOOC

O Διοικητής της ΑΑΔΕ παρουσίασε τη νέα ψηφιακή πύλη της Αρχής με νέες υπηρεσίες αλλά και νέο φιλικό περιβάλλον πλοήγησης.

«Περιλαμβάνονται 250 διαδικασίες και μέσα σε αυτές είναι και τα αιτήματα επιστροφής ΦΠΑ, που γίνονται ψηφιακά. Μέσα από αυτήν την πλατφόρμα μπορούν να ξέρουν οι πολίτες και να γνωρίζουν και το χρόνο ολοκλήρωσης των αιτημάτων τους» ανέφερε ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής. παρουσιάζοντας τη νέα ψηφιακή πύλη MYAADE.

«Περιμένουμε να δούμε τι να κάνουμε περαιτέρω, να απλοποιήσουμε διαδικασίες και να αξιολογήσουμε πώς ανταποκρίνονται οι πολίτες με στόχο να κάνουμε πιο εύκολη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η νέα πλατφόρμα προσφέρει:

  • ψηφιακό προγραμματισμό ραντεβού και ολοκλήρωση ψηφιακά, χωρίς να υπάρχει ανάγκη αυτοπρόσωπης παρουσίας, για περισσότερες από 250 διαδικασίες
  • όλες τις υπηρεσίες που οι φορολογούμενοι έβρισκαν στο TAXISNET, αλλά και μια σειρά νέων υπηρεσιών, όπως η ηλεκτρονική ρύθμιση οφειλών κ.α.

Μέσα από το ανανεωμένο ψηφιακό περιβάλλον της πύλης, οι φορολογούμενοι μπορούν:

  • να έχουν πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές εφαρμογές της ΑΑΔΕ, βρίσκοντας γρήγορα την υπηρεσία που τους ενδιαφέρει να διαχειριστούν το λογαριασμό και τα στοιχεία επικοινωνίας τους,
  • να μεταβάλλουν στοιχεία της επιχείρησής τους να δουν τις οφειλές, πληρωμές και των επιστροφές τους και να πληρώσουν ή να ρυθμίσουν τις οφειλές τους
  • να αποκτήσουν ΑΦΜ και κλειδάριθμο να υποβάλλουν τα αιτήματά τους ψηφιακά προς την αρμόδια υπηρεσία της ΑΑΔΕ (πιλοτική λειτουργία)
  • να κλείσουν ψηφιακά ραντεβού (προσεχώς) με υπάλληλο της αρμόδιας υπηρεσίας της ΑΑΔΕ (πιλοτική λειτουργία).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα