Ραντεβού στο Παρίσι για κυβέρνηση – τρόικα. Δεν αναμένεται ρομαντικό

Ραντεβού στο Παρίσι για κυβέρνηση – τρόικα. Δεν αναμένεται ρομαντικό
Meetings between troika and Ministers of Finance and Administrative Reform. Outside the Ministry for Finance a small protest of women working at cleaning took place during the meeting. Athens, Nov. 20, 2013 / . . , 20 , 2013 sooc

Συνάντηση της ηγεσίας του ΥΠΟΙΚ με τους επικεφαλής της τρόικας αύριο στο Παρίσι. Νέα αποστολή στοιχείων από την πλευρά της Ελλάδας

Στο Παρίσι μεταβαίνει η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα για να συναντηθεί, αύριο, με τους επικεφαλής της τρόικας, προκειμένου να προχωρήσει η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τους εκπροσώπους των δανειστών και να εξετασθεί το πλαίσιο της «επόμενης ημέρας» από το νέο έτος.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, η σχετική απόφαση ελήφθη χθες το βράδυ. Σημειώνεται, ότι και χθες υπήρξε νέα αποστολή στοιχείων από την ελληνική πλευρά προς τους δανειστές, έπειτα από συνεχείς συσκέψεις του οικονομικού επιτελείου και υπό τον πρωθυπουργό.

Γεγονός είναι ότι η τρόικα, παρά τις εκτιμήσεις της κυβέρνησης, δεν επιστρέφει στην Ελλάδα και όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο Βουνό, πάει το Βουνό στον Μωάμεθ.

πηγή φωτογραφίας: sooc

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα