Συμφωνία: Εγκρίθηκε από το Κυβερνητικό Συμβούλιο η ελληνική πρόταση

Συμφωνία: Εγκρίθηκε από το Κυβερνητικό Συμβούλιο η ελληνική πρόταση
Συνεδρίαση Κυβερνητιού Συμβούλιου, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Κυριακή 29 Μαρτίου 2015. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Καθαρογράφεται και αποστέλλεται στους δανειστές η ελληνική πρόταση. Τι προβλέπει για τον ΦΠΑ στα νησιά, ποια μέτρα προβλέπονται

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό Συμβούλιο η ελληνική πρόταση και αποστέλλεται προς τους δανειστές. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας φέρεται να είπε ότι “είναι έτοιμος για συμφωνία”, ενώ τη διαφωνία του εξέφρασε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο κ. Λαφαζάνης, τόνισε ότι η ενδεχόμενη συμφωνία “δεν δίνει διέξοδο και δεν λύνει τα προβλήματα”.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε λίγη ώρα θα κατατεθεί η ελληνική πρόταση, όπως ακριβώς έχει περιγραφεί.

Ερωτηθείς σχετικά, είπε ότι “γνωρίζετε καλά ότι έχει εγκριθεί από το συμβούλιο αρχηγών, εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο” και πρόσθεσε ότι θα προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και της Πολιτικής Γραμματείας θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής, με θέμα την έγκριση της πρότασης που υπέβαλλε η ελληνική κυβέρνηση στους εταίρους, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας.

Για την ολοκλήρωση των κομματικών διαδικασιών απομένει , η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που είναι προς το παρόν ανοιχτή ως προς τον χρόνο πραγματοποίησής της, με πιθανότερη ημέρα, το Σάββατο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα