Συμφωνία για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό

Συμφωνία για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό
Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος κατα την είσοδο στο ξενοδοχείο "Χίλτον" για την συνάντηση με τους με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, στο πλαίσιο της β' αξιολόγησης την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών έκλεισε η συμφωνία με τους θεσμούς για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Εν αναμονή των λεπτομερειών της συμφωνίας. Οι συζητήσεις συνεχίζονται

Λευκός καπνός και για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό. Αυτό δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Το τι περιλαμβάνει η συμφωνία αναμένεται να γίνει γνωστό το αργότερο έως αύριο Πέμπτη.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι υπήρξε συμφωνία και για την ασυλία των τραπεζικών στελεχών και για το θέμα του κουρέματος των παρακρατούμενων φόρων που ήταν τα “αγκάθια” μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Οι συζητήσεις συνεχίζονται με αντικείμενο τα εργασιακά θέματα και τη συμμετοχή των υπουργών Ευκλείδη Τσακαλώτου, Έφης Αχτσιόγλου και του Γιώργου Χουλιαράκη.

Δεν αποκλείεται μετά τα εργασιακά, η ελληνική διαπραγματευτική ομάδα να επανέλθει στη συζήτηση για τα πρόσθετα μέτρα, τα αντισταθμιστικά μέτρα και τον μηχανισμό έγκαιρης πρόβλεψης που θα επιτρέπει την ταυτόχρονη υλοποίησή τους από το 2019.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα