Τις χειμωνιάτικες σχολικές διακοπές των Γάλλων θέλει να προσελκύσει η Ελλάδα

Τις χειμωνιάτικες σχολικές διακοπές των Γάλλων θέλει να προσελκύσει η Ελλάδα

Στα εγκαίνια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης Top Resa στο Παρίσι, βρέθηκε ο νέος υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.

Οι χειμερινές και οι ανοιξιάτικες σχολικές διακοπές των Γάλλων μπαίνουν στο στόχαστρο του υπουργείου Τουρισμού της χώρας μας, με τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, να πραγματοποιεί επαφές στο πλαίσιο της έκθεσης Top Resa που γίνεται αυτές τις ημέρες στο Παρίσι.

Η επέκταση της τουριστικής περιόδου αποτελεί στόχο για το ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού και οι σχολικές διακοπές των 8 εβδομάδων που έχουν οι Γάλλοι χειμώνα και άνοιξη, θα μπορούσαν να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Zoi Psaroudaki

Ο νέος υπουργός σε δηλώσεις του από το Παρίσι σήμερα, τόνισε την ικανοποίηση του για το εισερχόμενο ρεύμα των Γάλλων τουριστών στη χώρα μας φέτος. Όπως εξήγησε στόχος του υπουργείου είναι ότι «όχι μόνο να συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική προσπάθεια για το 2022, αλλά στρατηγικά να στοχεύσουμε στον εναλλακτικό τουρισμό που μπορούμε να προσφέρουμε τον Οκτώβριο, τα Χριστούγεννα, το Φεβρουάριο και το Πάσχα που οι Γάλλοι έχουν τις σχολικές διακοπές και μπορούν να ταξιδέψουν».

Zoi Psaroudaki

Ο υπουργός εξήγησε ότι στο πλαίσιο της διπλής καμπάνιας που πραγματοποιείται με τον ΕΟΤ για το τουριστικό προϊόν του 2022, η στόχευση είναι στην εκμετάλλευση των σχολικών διακοπών και την προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού, υψηλού επιπέδου, που θα σημάνει την αύξηση του εισοδήματος και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τονώνοντας οικονομικά τη χώρα και αυτούς τους χειμερινούς μήνες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα