Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Jet2 για Σκιάθο μέχρι 12 Σεπτεμβρίου

Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις της Jet2 για Σκιάθο μέχρι 12 Σεπτεμβρίου
Αεροσκάφος της εταιρείας Jet2 iStock

Παρά τις διαβεβαιώσεις των ξενοδόχων της Σκιάθου, ότι το νησί είναι λειτουργικό, ο tour operator αποφάσισε να αναστήλλει διακοπές και δρομολόγια.

Ο όμιλος της Jet2 ακύρωσε όλες τις πτήσεις και τα πακέτα διακοπών προς τη Σκιάθο που αναχωρούν έως και την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, ενώ αρχικά είχε πει ότι οι ακυρώσεις θα ήταν μέχρι χτες, Τετάρτη (6/9), λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία η απόφαση της αναστολής των πτήσεων λήφθηκε για το «βέλτιστο συμφέρον των πελατών» της.

Σύμφωνα με το TTG, εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε ότι «εκτός από τα θέματα ασφάλειας των πελατών μας, πιστεύουμε ότι αυτό είναι το σωστό για να επιτρέψουμε στο νησί και τον πληθυσμό του να επιστρέψουν γρήγορα στην κανονικότητα μετά τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας».

Η απόφαση αυτή πάρθηκε παρόλες τις διαβεβαιώσεις των ξενοδόχων της Σκιάθου χτες, ότι η τουριστική βιομηχανία του νησιού είναι λειτουργική και έτοιμη να υποδεχτεί επισκέπτες.

Η Jet2 είπε ότι θα επικοινωνήσει με τους επηρεαζόμενους πελάτες σχετικά με τις επιλογές επιστροφής χρημάτων και επανακράτησης. Η εταιρεία θα συνεχίσει επίσης να εκτελεί το πρόγραμμα προγραμματισμένων πτήσεων για τη Σκιάθο, με τα αεροπλάνα να πηγαίνουν στο νησί χωρίς επιβάτες, προκειμένου να είναι διαθέσιμα για να μεταφέρουν τους επηρεαζόμενους τουρίστες πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Jet2 είπε ότι θα μπουν επιπλέον αεροσκάφη αν περισσότεροι βρετανοί θέλουν να επιστρέψουν σπίτι τους.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα