Αν ψάχνετε εργαζόμενους στον τουρισμό, η ομάδα της PVL θα σας βοηθήσει να τους βρείτε.

Αν ψάχνετε εργαζόμενους στον τουρισμό, η ομάδα της PVL θα σας βοηθήσει να τους βρείτε.

Πόσες φορές έχετε προσλάβει υπαλλήλους που δεν ταίριαζαν στην επιχείρησή σας ή δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες σας;

Αν βρίσκεστε διαρκώς στη δύσκολη θέση να αναζητείτε μάταια προσωπικό χάνοντας από τον παραγωγικό σας χρόνο, που έπρεπε να δοθεί σε επιχειρηματικές και οικονομικές αποφάσεις, υπάρχει μια ομάδα επαγγελματιών που εξειδικεύονται στην εύρεση εργατικού δυναμικού και θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το προσωπικό σας και τις ανάγκες πρόσληψης.

Η PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT με 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του HR, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες recruitment, προσαρμοσμένες στις εξειδικευμένες ανάγκες της τουριστικής βιομηχανίας και εστίασης. Η εύρεση ικανών και έμπειρων υποψηφίων μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, ειδικά κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου. Με την πληθώρα των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων να ανταγωνίζονται για αξιόλογο προσωπικό, η αναζήτησή σας μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δύσκολη.

Οι σχολές τουριστικών επαγγελμάτων δεν επαρκούν για να καλύψουν τη ζήτηση με αποτέλεσμα πολλοί υποψήφιοι εργαζόμενοι, χωρίς την κατάλληλη κατάρτιση, αλλά και θέληση να δουλέψουν και να αφοσιωθούν στα τουριστικά επαγγέλματα, μπαίνουν στον χώρο χωρίς προοπτικές εξέλιξης ή σταθερής εργασίας στον κλάδο.

Η έλλειψη έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού και η εποχικότητα του κλάδου που οδηγεί τους εργαζόμενους σε άλλες πιο σταθερές μορφές εργασίας, είναι παράγοντες που οδηγούν τις τουριστικές επιχειρήσεις στην αναζήτηση συνεργάτη για την εύρεση και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Ειδικά φέτος που τα σημάδια για την άνοδο τουρισμού είναι πολύ θετικά, οι επιχειρήσεις πρέπει να είναι προετοιμασμένες. Το πολύ δυναμικό «come back» που εμφάνισε ο ελληνικός τουρισμός το 2022 φαίνεται να συνεχίζεται και το 2023 σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των αεροπορικών αφίξεων που το πρώτο δίμηνο του 2023 δείχνουν αυξημένη κίνηση κατά 75,2% σε σχέση με πέρυσι. Φέτος προμηνύεται μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, γι’ αυτό χρειάζεται να είστε απόλυτα οχυρωμένοι με το κατάλληλο προσωπικό απέναντι στις απαιτήσεις της τουριστικής αγοράς.

Η PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τους καλύτερους υποψηφίους για την επιχείρησή σας, είτε πρόκειται για μικρομεσαία επιχείρηση είτε για μεγαλύτερο όμιλο επιχειρήσεων και θα αναλάβει τη διαδικασία πρόσληψης και μισθοδοσίας, ώστε εσείς να αφοσιωθείτε στην ίδια την επιχείρηση και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα.

Η ομάδα των ειδικών της PVL EFFECTIVE DEVELOPMENT δεσμεύεται να σας παράσχει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης, καθώς φροντίζει πάντα οι ανάγκες της εταιρείας σας να ικανοποιούνται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αν λοιπόν ψάχνετε για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία HR που να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της τουριστικής ξενοδοχειακής βιομηχανίας, μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας και δείτε πως μπορούν να σας βοηθήσουν https://pvleffd.gr/ergodotis/

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα