Άνοιξε το πολυτελές ξενοδοχείο MonAsty στη Θεσσαλονίκη

Άνοιξε το πολυτελές ξενοδοχείο MonAsty στη Θεσσαλονίκη
© Christos Drazos Photography

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης που θα λειτουργεί κάτω από το διεθνές brand της Marriott, Autograph Collection.

Ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της η Θεσσαλονίκη με το άνοιγμα του MonAsty Autograph Collection.

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο με διεθνές εμπορικό σήμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αφού θα λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της Marriott International. Το ξενοδοχείο διαθέτει 100 δωμάτια και σουίτες, εκ των οποίων 5 με εξωτερικό Jacuzzi.

Το MonAsty, Autograph Collection ανήκει στην εταιρεία Μηχανική Περιβάλλοντος Α.Ε. και τελεί υπό τη διαχείριση της SWOT Hospitality. Βρίσκεται σε προνομιακή θέση δίπλα στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και το interior design στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, συνδυάζουν την ιστορία της Θεσσαλονίκης ως πολιτιστικό κέντρο της Βυζαντινής αυτοκρατορίας με την κοσμοπολίτικη κομψότητα και ζωντάνια του παρόντος.

© Christos Drazos Photography

Ανοικτά και για το κοινό της Θεσσαλονίκης εκτός των πελατών του ξενοδοχείου θα είναι τo εστιατόριο Botargo και το all-day gastrobar Samite Lounge στο ισόγειο του ξενοδοχείου, ενώ το καλοκαίρι στο roof top θα λειτουργεί πισίνα, και το 360 view bar Ennea. Για επαγγελματικές συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, το ξενοδοχείο προσφέρει μια σειρά από επιλογές για private dining, χώρους συνεδρίων, αίθουσες συσκέψεων, ενώ το υπερσύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με φυσικό φως προσφέρει στους επισκέπτες στιγμές ευεξίας.

Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Μηχανική Περιβάλλοντος Α.Ε., κ. Σπύρος Κολοβός τόνισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που με το άνοιγμα του νέου ξενοδοχείου θα συμβάλουμε δυναμικά στον εκσυγχρονισμό της τουριστικής αγοράς της πόλης. Το ξενοδοχείο θα προσφέρει στους επισκέπτες μια κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας διεθνούς επιπέδου».

Ο διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος της SWOT Hospitality, κ. Πάνος Κωνσταντινίδης σε δήλωση του επεσήμανε: «Είμαστε περήφανοι ως επικεφαλής του πρώτου ξενοδοχείου της σειράς Autograph Collection στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Ο χαρακτηριστικός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης είναι βέβαιο ότι θα το αναδείξουν σε σημείο αναφοράς στον ξενοδοχειακό χάρτη της πόλης».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα