Η DIGIADS είναι η ομάδα που θα απογειώσει τη φήμη της τουριστικής σας επιχείρησης στον ψηφιακό κόσμο του μέλλοντος

Η DIGIADS είναι η ομάδα που θα απογειώσει τη φήμη της τουριστικής σας επιχείρησης στον ψηφιακό κόσμο του μέλλοντος

Η εταιρεία παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση σε όλες τις ψηφιακές υπηρεσίες που έχει ανάγκη το ξενοδοχείο ή το κατάλυμά σας στη σύγχρονη εποχή.

Η ψηφιακή παρουσία της σύγχρονης τουριστικής επιχείρησης, αναδεικνύεται πλέον ως το κύριο εργαλείο προβολής, προώθησης και επαφής με την πελατεία, υπάρχουσας και μελλοντικής. Η επένδυση μιας επιχείρησης τουρισμού στην ψηφιακή της ανάπτυξη, κρίνεται όχι απλά αναγκαία, αλλά κρίσιμη, για τη βιωσιμότητα και το μέλλον της. Η επιλογή των σωστών συνεργατών, που θα αναλάβουν τον σχεδιασμό τη στρατηγική αλλά και το σύνολο των ψηφιακών ενεργειών, αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας.

Η εταιρεία DIGIADS δύναται να γίνει ο δικός σας συνεργάτης, για το λαμπρό μέλλον της επιχείρησης σας. Με έδρα την πόλη του Ρεθύμνου στην Κρήτη, έναν από τους παλαιότερους και πλέον ανεπτυγμένους κι οργανωμένους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, η ομάδα της DIGIADS παρέχει στο σύνολο – όλες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που έχει ανάγκη μια σύγχρονη, τουριστική εταιρεία. Ξενοδοχεία, καταλύματα τύπου airbnb, τουριστικά γραφεία, εταιρείες ενοικιάσεων αυτοκινήτων κ.ά., θα βρουν στην DIGIADS τις λύσεις που αναζητούν στους τομείς του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων. Η δημιουργία ιστοσελίδας, η δημιουργία και παραγωγή φωτογραφικού / οπτικού υλικού, η διαχείριση των Social Media, είναι μόνο κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχονται. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση στοχευμένου και προσαρμοσμένου, στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης, στρατηγικού πλάνου επικοινωνίας, είναι μόνο η αρχή!


Προτεραιότητα της DIGIADS είναι η μοναδικότητα και η ανάδειξη της επιχειρήσής σας!

Digital Marketing

Το Digital Marketing, είναι ένας ολόκληρος κόσμος ψηφιακής δημιουργίας, που δίνει τη δυνατότητα σε μια επιχείρηση να αυξήσει τις πωλήσεις, τους πελάτες ή/και τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα της.Μέσω μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής προσέγγισης, η DIGIADS προσαρμόζει τις απαιτούμενες ενέργειες βάσει δραστηριότητας, στόχων και αναγκών για την κάθε τουριστική επιχείρηση, ξεχωριστά.

Η εφαρμογή σωστών πρακτικών Digital Marketing, μπορεί να επιτύχει μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα ενός τουριστικού καταλύματος και να αποφέρει περισσότερες απευθείας κρατήσεις. Επιπλέον, συνδέοντας τους επισκέπτες όλων των ψηφιακών του μέσων, όπως τα κοινωνικά δίκτυα, τους οδηγεί, ευκολότερα και πιο άμεσα, στην ιστοσελίδα του καταλύματος. Η διατήρηση της ψηφιακής σχέσης, με το κοινό, είναι πλέον το απόλυτο ζητούμενο. Αυτό με τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η DIGIADS υλοποιεί, παράλληλα, ψηφιακές, διαφημιστικές καμπάνιες, στη Google (Google Ads & Google Display Network), καθώς και στις πλατφόρμες των Social Media (λ.χ. Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, κλπ.). Με τις καταλληλότερες και στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες, επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προβολής της εκάστοτε επιχείρησης.

Δημιουργία ή/και αναβάθμιση website

Γνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και τις τάσεις της εποχής, η ομάδα της DIGIADS αναλαμβάνει τη δημιουργία ή/και την αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας! Ειδικευμένοι συνεργάτες, φωτογράφοι, βιντεογράφοι, κειμενογράφοι, γραφίστες, κ.α. δημιουργούν τον κατάλληλο σχεδιασμό και περιεχόμενο του website, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σωστή εφαρμογή και λειτουργία SEO (Search Engine Optimization),ώστε να επιτυγχάνεται η όσο το δυνατόν καλύτερη και υψηλότερη θέαση, στο δίκτυο αναζήτησης της Google. Η αναβάθμιση, οποιασδήποτε υφιστάμενης ιστοσελίδας, πραγματοποιείται επίσης μέσα από αλλαγές και προσθήκες, τόσο στο περιεχόμενο όσο και στα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Social Media Management

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Και όχι χίλιες λέξεις χωρίς νόημα! Αυτό είναι το motto της DIGIADS, η οποία παρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση όλων των λογαριασμών που διαθέτει η επιχείρησή σας στα κοινωνικά δίκτυα. Ο στόχος είναι, πρωτίστως, η δημιουργία μίας ενιαίας επαγγελματικής εικόνας, κι έπειτα η ενίσχυση της επικοινωνίας κι αλληλεπίδρασης με το κοινό, με τον πιο άμεσο κι αποδοτικό τρόπο. Επιπλέον η εταιρεία εξασφαλίζει πιθανές συνεργασίες στον χώρο του διαδικτύου με ψηφιακούς δημιουργούς (digital content creators) και influencers. Επιπλέον αναλαμβάνει την διαχείριση των κριτικών, γλυτώνοντας την επιχείρηση από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Υπηρεσίες Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων και Β2Β συνεργασιών

Οι offline ενέργειες Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων προσφέρουν ολοκληρωμένη προσέγγιση κι ενισχύσουν τους σκοπούς της επιχείρησής σας.

Δημιουργία στρατηγικού πλάνου επικοινωνίας, Media Relations, λειτουργία γραφείου Τύπου, δημιουργία δημοσιογραφικής λίστας, συγγραφή κι αποστολή Δελτίων Τύπου και συμβουλευτική, συνδυαστικά με τις online ενέργειες, μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην αναγνωρισιμότητα κι εδραίωσή σας!

Τέλος, δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές και σε B2B επίπεδο. Αναζητούμε για εσάς τους κατάλληλους συνεργάτες κι επικοινωνούμε μαζί τους, με στόχο την επίτευξη συμφωνιών.

Επικοινωνία:

Θανάσης Βούρδας

Web: www.digiads.gr

Tel: +30 2831131647

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα