Η τέχνη της γαστρονομίας κατακτά τα ξενοδοχεία της Zeus International Hotels & Resorts

Η τέχνη της γαστρονομίας κατακτά τα ξενοδοχεία της Zeus International Hotels & Resorts
2014

Με μότο «Overwhelming luxury in dining» η ελληνική εταιρεία αλλάζει τα δεδομένα στη γαστρονομία των ξενοδοχείων.

Η δημιουργία εμπειριών, που πλαισιώνει και εμπλουτίζει τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη, αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας της Ζeus Ιnternational και διέπει όλα τα ξενοδοχεία της. Η γαστρονομία μπαίνει πλέον στο επίκεντρο της πολυβραβευμένης εταιρείας και αναδεικνύεται μέσα από το project “Hotel gastronomy”, ως μια από τις κορυφαίες εμπειρίες που θα προσφέρονται στην εκλεκτή πελατεία της από όλο τον κόσμο.

Σε μια εποχή που ο τουρισμός στη Ελλάδα επαναπροσδιορίζεται μετά τη διακοπή των προηγούμενων ετών, η Ζeus Ιnternational, πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα του hospitality έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της φιλοξενίας. Η ελληνική εταιρεία hotel management με παρουσία σε 5 χώρες, και πολύχρονη εμπειρία με πάνω από 25 ξενοδoχεία και resorts, έρχεται αυτή τη φορά να αλλάξει τη φιλοσοφία του hotel gastronomy.

2014

 

Η τέχνη της γαστρονομίας στο ΑΜΜΟΑ

Το νέο project γαστρονομίας, ξεκίνησε φέτος από το ολοκαίνουριο υπερπολυτελές ΑΜΜΟΑ Luxury Hotel & Spa Resort της Χαλκιδικής, ένα resort που ξεχωρίζει για την αρχιτεκτονική, το στυλ, τις ανέσεις, τις πολλές και διαφορετικές εγκαταστάσεις και την λειτουργικότητα του. Στα δύο εστιατόρια του ξενοδοχείου «Kyma» και «The Signature» τα μενού επιμελήθηκαν από την ομάδα του σεφ, με γνώμονα την εποχικότητα την εξαιρετική πρώτη ύλη και την άριστη τεχνική. H κουζίνα του The Signature, ακολουθεί την κομψότητα των χώρων του εστιατορίου, αλλά και την πληθωρικότητα της ανεπανάληπτης θέας του. Η Μεσογειακή γαστρονομία παντρεύεται αρμονικά με τις γεύσεις της σύγχρονης κουζίνας, μέσα από πιάτα comfort γεύσεων σε ένα πλούσιο à la carte μενού, που απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι.

To fine dinning εστιατόριο Kyma, τοποθετημένο στην ομορφότερη γωνία του AMMOA, δίπλα στη θάλασσα, μοιάζει με μια μικρή καρτποσταλική όαση. Η κουζίνα του υπηρετεί το τοπίο και τον πλούτο της θάλασσας, με τα ψάρια και τα θαλασσινά να έχουν την τιμητική τους. Υψηλές τεχνικές και κορυφαία πρώτη ύλη, στολίζουν τα πιάτα του εστιατορίου, με συνταγές και παρασκευές εμπνευσμένες από την Ελλάδα, εμπλουτισμένες με twist από όλο τον κόσμο. Τα ψάρια ωριμάζουν σε ειδικά ψυγεία για να αρωματισθούν με εσπεριδοειδή και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της Χαλκιδικής και να γίνουν δροσερά σεβίτσε, οι φρέσκιες γαρίδες ταιριάζουν άριστα με νόστιμα ζυμαρικά και φιλέτα από ολόφρεσκο ψάρι γίνονται φρικασέ με άγρια χόρτα της περιοχής. Οι επιλογές σε κρέας δεν λείπουν και είναι εκλεκτές, με μοσχαρίσια Wagyu με πλούσιο ενδομυϊκό λίπος να συνοδεύονται τέλεια με βελούδινους πουρέδες και λαχανικά. Οι δροσερές σαλάτες κλείνουν μέσα τους εποχικά λαχανικά και εκλεκτά τυριά της περιοχής, αλλά και αρωματικά βότανα που φυτεύονται στους κήπους του ξενοδοχείου. Τα κομψά επιδόρπια, είναι δημιουργήματα υψηλής ζαχαροπλαστικής, για ένα εκρηκτικό φινάλε. Ο sommelier του εστιατορίου, είναι εκεί για να φτιάξει ένα τέλειο pairing από σαμπάνιες και κρασιά από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα.

Το ΑΜΜΟΑ διαθέτει δύο μπαρ, το ατμοσφαιρικό Aura Pool Bar, το πιο κατάλληλο μέρος για να απολαύσετε ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ πριν ή μετά το φαγητό, με τη θέα του ειδυλλιακού  ηλιοβασιλέματος. Βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και προσφέρει υπέροχα σνακ και αναζωογονητικά ροφήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στο Lobby Bar θα βρείτε το ιδανικό μέρος για χαλάρωση τα ήρεμα απογεύματα, ή για και δροσιστικά απεριτίφ πριν το δείπνο.

 

Η εμπειρία του ΑΜΜΟΑ

Το Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort είναι απλωμένο πάνω από την μοναδική παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Νικήτη της Χαλκιδικής. Η αρχιτεκτονική του, πετυχαίνει απόλυτα το στοίχημα των σύγχρονων κατασκευών, προσαρμοσμένη με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Τα κτήρια του είναι λιτά, χαμηλά και βαμμένα σε γήινα χρώματα, δίδοντας την αίσθηση της απλότητας, της χαλάρωσης και της απέριττης πολυτέλειας. Οι κήποι είναι ιδιαίτερα προσεγμένοι, γεωμετρικά σχεδιασμένοι και γεμάτοι από τοπικά φυτά και όμορφα λουλούδια. Σε πολλά σημεία, μέντες και άλλα αρωματικά φυτά, χαρίζουν στον επισκέπτη εκτός από την ομορφιά και τα υπέροχα αρώματα τους. Τα δέντρα ελιάς κάνουν έντονη την παρουσία τους στο χώρο, δένοντας απόλυτα με το φυσικό τοπίο της περιοχής, που περικλείεται από ένα μεγάλο ελαιώνα.

Η μεγάλη εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα του ΑΜΜΟΑ, έχει σχήμα οβάλ, ταιριάζοντας απόλυτα με το φυσικό κόλπο που την αγκαλιάζει. Τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες ακολουθούν στο εσωτερικό τους την λογική της απλότητας, με ποιοτικά υλικά, μεγάλη άνεση στους χώρους και πολλές λεπτομέρειες για μια ευχάριστη διαμονή, ενώ πολλές διαθέτουν ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα. Το SPA του ΑΜΜΟΑ είναι μια εξαιρετική εγκατάσταση, ευεξίας και ομορφιάς. Οι πολυτελείς χώροι του Spa & Fitness Center περιλαμβάνουν θερμαινόμενη πισίνα, τζακούζι, καθώς και αίθουσα για σάουνα. Οι θεραπευτές του, θα αναλάβουν να σας αναζωογονήσουν ολοκληρωτικά με χαλαρωτικά μασάζ και θεραπείες προσώπου και σώματος. Τα παιδιά θα βρουν στο ΑΜΜΟΑ το δικό τους χρωματιστό παράδεισο, μέσα από το κλειστό Kids Club με τις πολλές δημιουργικές δραστηριότητες, τις ειδικές εξωτερικές πισίνες, κ.α.

2014

 

Μια γαστρονομική εμπειρία γεννιέται στην Κρήτη

Στην Κρήτη, η Ζeus International ήδη έχει ξεκινήσει να δημιουργεί μοναδικά γαστρονομικά destinations όπως το wine cellar για private dining σε μια φυσική σπηλιά στο Grand Wyndham Mirabello Crete που θα λειτουργήσει επίσημα το 2023 και πολλά άλλα σε όλα τα resorts & city hotels. Όπως χαρακτηριστικά λέει ο κ. Χάρης Σιγανός, ιδιοκτήτης της εταιρείας: «Στη χώρα που τα κυρίαρχα στοιχεία της είναι ο ήλιος, η θάλασσα και οι μοναδικές εικόνες, η δημιουργία 5άστερων ξενοδοχείων και resorts με αυτά τα δεδομένα, είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία. Το να δημιουργείς όμως πολλαπλές και διαφορετικές, δυνατές εμπειρίες μέσα σε αυτούς τους χώρους είναι το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει κάθε χώρο. Η Ζeus International έχοντας κατακτήσει τα αστέρια που σε εντάσσουν στην πολυτέλεια, επενδύει πλέον στην δημιουργία εμπειριών».

2014

 

Η Zeus International Hotels & Resorts

Το ΑΜΜΟΑ είναι μια ολοκαίνουρια προσθήκη στο εκλεκτό χαρτοφυλάκια των ξενοδοχείων της Zeus International. Η εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων, που παρέχει υπηρεσίες Hotel Management σε ανεξάρτητα ξενοδοχεία και θέρετρα, μέσω καινοτόμων ιδεών λειτουργίας και αξιολογήσεων ευκαιριών αγοράς, σήμερα δραστηριοποιείται σε πάνω από 5 χώρες και με περισσότερα από 25 ξενοδοχεία. Πλέον, έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ελλάδα παρέχοντας στρατηγικές επιχειρησιακής αναδιοργάνωσης ακόμα και των πιο σύνθετων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Αποτελεί τον βασικό στρατηγικό συνεργάτη των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο (Wyndham Hotels & Resorts, Radisson Hotels, Hilton Hotels, Marriott Hotels) στην νοτιοανατολική Ευρώπη,  καθώς και μεγάλων θεσμικών επενδυτών. Οραμά της είναι η διαρκής εξέλιξη και πρωτοπορία στην γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά του τουρισμού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα