Πρέσβης Κουβέιτ: “Θα συνεχίσουμε να πετάμε και το χειμώνα στην Ελλάδα ακόμα και εάν δεν υπάρχει πληρότητα”

Διαβάζεται σε 2'
Πρέσβης Κουβέιτ: “Θα συνεχίσουμε να πετάμε και το χειμώνα στην Ελλάδα ακόμα και εάν δεν υπάρχει πληρότητα”

Συνάντηση της υπουργού τουρισμού Όλγας Κεφαλονιάννη με τον Πρέσβη του Κουβέιτ στη χώρα μας. Τι ειπώθηκε.

Η αεροπορική εταιρεία του Κουβέιτ, Kuwait Airways, θα συνεχίσει να λειτουργεί το δρομολόγιο της απευθείας σύνδεσης με τη χώρα μας, κατά τους χειμερινούς μήνες, ακόμα και εάν δεν υπάρχει πληρότητα, λόγω της σημασίας που αποδίδει η χώρα στην Ελλάδα.

Αυτό διαβεβαίωσε ο Πρέσβης του Κουβέιτ στην Αθήνα, Μανσούρ Σάαντ Αλολαϊμι την υπουργό τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την εθιμοτυπική επίσκεψή του στο γραφείο της, μετά από την ανάληψη των καθηκόντων της.

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ Ελλάδας και Κουβέιτ το 2014 για συνεργασία στον τομέα του τουρισμού, από τις δύο πλευρές συμφωνήθηκε να διερευνηθούν οι δυνατότητες επανεκκίνησης της διμερούς τουριστικής συνεργασίας, που ανακόπηκε με την έλευση της πανδημίας, και να προωθηθεί η συνέργεια σε στοχευμένα πεδία κοινού ενδιαφέροντος, όπως ο πολιτιστικός και ο γαστρονομικός τουρισμός, ο τουρισμός υψηλής ποιότητας και άλλα.

Η κα. Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι η εθνική στρατηγική για την προώθηση της αειφόρας τουριστικής ανάπτυξης εστιάζει στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς και στην ανάδειξη νέων, λιγότερο γνωστών προορισμών που ωστόσο διακρίνονται για την προσφορά αυθεντικών εμπειριών με έντονο ελληνικό χρώμα. Επίσης, επισήμανε ότι η χώρα μας αναπτύσσει συνεχώς μορφές ειδικού και εναλλακτικού τουρισμού, προκειμένου να μπορεί να ικανοποιεί τα ποικίλα ενδιαφέροντα των τουριστών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα