Radisson: Ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας κτήριο διαμερισμάτων

Radisson: Ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας κτήριο διαμερισμάτων

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το brand της Radisson RED.

Επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα η Radisson, με ένα εντελώς νέο προϊόν, το Radisson RED στην Αθήνα, που θα είναι το πρώτο συγκρότημα serviced apartments στη χώρα μας.

To Radisson RED Mitropoleos Square Athens θα ανοίξει στο κέντρο της πρωτεύουσας κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023, μετά τη μετατροπή του ήδη υπάρχοντος κτηρίου γραφείων σε διαμερίσματα εκλεπτυσμένου design με τη δυνατότητα παροχής συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Πρόκειται για μια συνεργασία της διεθνούς ξενοδοχειακής αλυσίδας με την Gnosis Investments εταιρεία real estate, επενδύσεων και διαχείρισης, που έχει αναθέσει την ανακατασκευή του κτηρίου στην κατασκευαστική Epacron S.A.

Το Radisson RED Mitropoleos βρίσκεται στην Πλατεία Μητροπόλεως, δίπλα από τη Μητρόπολη Αθηνών και θα συμπεριλαμβάνει 94 μικρά διαμερίσματα με κουζίνα, 150 τ.μ. χώρο συναντήσεων και γυμναστήριο. Στο ισόγειο του κτηρίου θα βρίσκεται εστιατόριο με θέα την πλατεία, καθώς και roof top bar – εστιατόριο του τελευταίου ορόφου με θέα την Ακρόπολη, το οποίο θα λειτουργήσει σε συνεργασία με καταξιωμένο chef.

Το Radisson RED στη Μητροπόλεως θα είναι το τρίτο ακίνητο της Radisson Hotel Group Αθήνα και το έβδομο στην Ελλάδα. Η Radisson RED είναι ένα πολυτελές brand, που δίνει μία νέα προοπτική στη φιλοξενία, ζωντανεύοντας το συμβατικό μέσα από μία χαλαρή ατμόσφαιρα, χώρους υψηλής αισθητικής και εκλεπτυσμένους επισκέπτες. Η Radisson RED εστιάζει στον σχεδιασμό χώρων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των φιλοξενούμενων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προσαρμόζονται εύκολα ανάμεσα από τη δουλειά και τη διασκέδαση.

Ο Elie Milky, Vice President Development του Radisson Hotel Group σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την εταιρεία real estate Gnosis Investments, φέρνοντας στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας το brand Radisson RED. Το project καλύπτει το υπάρχον κενό στην Ελληνική αγορά, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει το δρόμο σε νέες επενδύσεις από funds. Το έργο θα εδραιώσει τη θέση της Radisson Hotel Group’s στην Ελληνική αγορά, ενώ η στρατηγική ανάπτυξής μας συνεχίζεται με άμεσο στόχο η εταιρεία να γίνει ένας από τους πιο ισχυρούς παράγοντες της διεθνούς αγοράς».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα