SKY express: Στην πρώτη θέση για τη μεγαλύτερη αύξηση πτητικού έργου σε όλη την Ευρώπη το 2022

SKY express: Στην πρώτη θέση για τη μεγαλύτερη αύξηση πτητικού έργου σε όλη την Ευρώπη το 2022

Άνοδο της κίνησης κατά 162% σε σχέση με το 2019 παρουσίασε η αεροπορική εταιρεία.

Ως η ευρωπαϊκή εταιρεία με τη μεγαλύτερη αύξηση σε επίπεδο πτητικού έργου για το 2022 αναδεικνύεται η SKY express σύμφωνα με τα στοιχεία του Eurocontrol.

Συγκεκριμένα, η SKY express παρουσίασε για την τρέχουσα χρονιά αύξηση κίνησης κατά 162% σε σχέση με το 2019, διάκριση που τη φέρνει στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών.

Παράλληλα, σύμφωνα με το “Friday Network Fact” της 18/11/2022, η SKY express, με 119 καθημερινές πτήσεις, κατακτά την 38η θέση στη λίστα των πιο πολυσύχναστων (busiest carrier) αερομεταφορέων σε όλο το Ευρωπαϊκό Δίκτυο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, παρά την εντυπωσιακή αύξηση του πτητικού της έργου δεν ακύρωσε ούτε μία πτήση καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ χάρη και στην Skyserv, κατέγραψε τα συγκριτικά λιγότερα προβλήματα, σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλα τα αεροδρόμια της Ευρώπης.

H SKY express, πετά σήμερα σε 34 προορισμούς στην Ελλάδα και σε 8 διεθνείς προορισμούς (Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Μιλάνο, Μόναχο, Σόφια).

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα