Transavia: Θα φέρει περισσότερους Ολλανδούς και Γάλλους το 2022

Transavia: Θα φέρει περισσότερους Ολλανδούς και Γάλλους το 2022
Αεροσκάφος της Transavia

Η ολλανδική αεροπορική εταιρεία προσθέτει τη Σκιάθο στους προορισμούς της.

Αύξηση του μεταφορικού της έργου προς την Ελλάδα κατά 50% σε σχέση με το 2019, καθώς και την προσθήκη της Σκιάθου ως νέου προορισμού της, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Transavia.

Η ανακοίνωση έγινε μετά από συμφωνία του Έλληνα υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια με τη διευθύνουσα σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας Transavia, Nathalie Stubler και τον γεν. διευθυντή της Nicolas Henin, κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης Top Resa στο Παρίσι, σήμερα.

Ο υπουργός Τουρισμό Βασίλης Κικίλιας με τη διευθ. σύμβουλο της Transavia, Nathalie Stubler Zoi Psaroudaki


Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι για το καλοκαίρι του 2022 στη χώρα μας αναμένουμε περισσότερους Ολλανδούς και Γάλλους τουρίστες, αλλά και επισκέπτες από τις κάτω χώρες που εξυπηρετούνται από τα ολλανδικά αεροδρόμια. Με τη θυγατρική της, Transavia France πετά από Παρίσι και άλλες γαλλικές πόλεις, σε πολλούς προορισμούς, ανάμεσα τους και οι κύριοι ελληνικοί προορισμοί.

Τα ελληνικά αεροδρόμια που πετά μέχρι σήμερα η εταιρεία είναι η Αθήνα, τα Χανιά, η Χίος, η Κέρκυρα, το Ηράκλειο, η Κως, η Μύκονος, η Πρέβεζα, η Ρόδος, η Σάμος, η Σαντορίνη, η Θεσσαλονίκη και η Ζάκυνθος, ενώ τώρα θα προστεθεί και η Σκιάθος, με την πτήση να πραγματοποιείται από το Παρίσι και να ξεκινά από την Άνοιξη.

Ο κ. Κικίλιας σε δήλωσή του επεσήμανε ότι τα μηνύματα είναι αισιόδοξα για το 2022, όμως «παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου και στη δυνατότητα να υποστηρίξουμε χειμερινούς προορισμούς, καθώς και τον θεματικό τουρισμό».

Σημειώνεται ότι η Transavia είναι ολλανδική εταιρεία, θυγατρική της Air France και άρα μέλος του αεροπορικό γκρουπ AIR FRANCE – KLM.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα