Άγιος Δημήτριος: Εσπασαν σωλήνες και έπεσαν σοβάδες στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Δείτε φωτογραφίες

Άγιος Δημήτριος: Εσπασαν σωλήνες και έπεσαν σοβάδες στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Δείτε φωτογραφίες
NEWS 24/7

Μετά από σπάσιμο σωληνών και πλημμύρες οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου αναγκάστηκαν να μεταφέρουν τα παιδιά στο προαύλιο.

Μετ’ εμποδίων και κάτω από συγκεκριμένους κινδύνους λειτούργησε την Τετάρτη το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Δημητρίου.

Μετά από σπάσιμο σωληνών στον 3ο όροφο, εκεί που βρίσκεται το γραφείο διδασκόντων, το νερό άρχισε να δημιουργεί πολύ μεγάλα προβλήματα και στους κάτω ορόφους μέχρι το ισόγειο. Σοβάδες έπεσαν, πλακάκια έσπασαν, πατώματα πλημμύρισαν, το ασανσέρ έπαψε να λειτουργεί. Ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ήταν επίσης άμεσος καθώς καλώδια κρέμονταν.

Μετά από ενέργειες των εκπαιδευτικών τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην αυλή του σχολείου όπου και παρέμειναν μέχρι το τέλος του ωραρίου.

NEWS 24/7


Οι πληροφορίες που συλλέξαμε αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα αυτό το περιστατικό στο σχολείο. Συνέβη τουλάχιστον άλλες δύο φορές με την τελευταία να έρχεται πριν από ένα χρόνο.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο πιεστικό αν σκεφτεί κανείς ότι το Ειδικό Δημοτικό συστεγάζεται με το Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου.

NEWS 24/7


Ετσι ένα κτίριο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 50 περίπου μαθητές, φιλοξενεί τελικά περίπου 100 με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργικότητα και την ασφάλειά του.

Το σχολείο, τέλος, αναμένεται να ανοίξει την Πέμπτη κανονικά καθώς άνθρωποι του Δήμου Αγίου Δημητρίου που τσέκαραν συμπέραναν ότι δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας.

NEWS 24/7


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα