ΕΔΕ κατά επικεφαλής σχολικής μονάδας για σεξουαλική παρενόχληση

Διαβάζεται σε 2'
Μαθητής (φωτογραφία αρχείου)
Μαθητής (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Εκπαιδευτικός μεγάλης πείρας και με θέση επικεφαλής σχολικής μονάδας σε νησί του βορείου Αιγαίου περνάει ΕΔΕ μετά από σοβαρές καταγγελίες εναντίον του.

Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα μεγάλου νησιού του βορείου Αιγαίου τις τελευταίες ημέρες και ελάχιστα μόλις 24ώρα αφότου άρχισε η σχολική σεζόν.

Επικεφαλής σχολικής μονάδας περνάει από Ένορκη Διοικητική Εξέταση γιατί είναι αρκετοί οι γονείς που τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση των υιών τους κατά προηγούμενες σχολικές περιόδου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία της Τρίτης (κατάθεση μαρτύρων) κράτησε μέχρι τις 3 το πρωί με τη γραμματέα που κρατούσε τα πρακτικά να μην μπορεί να πιστέψει στ’ αυτιά της γι’ αυτά που ακούγονταν.

Ο εν λόγω εκπαιδευτικός έχει λάβει προφορική εντολή να μην εμφανιστεί στη σχολική μονάδα γιατί η παρουσία του αποτελεί για πολλούς γονείς casus belli.

Ο ίδιος, όμως, δείχνει να αγνοεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αυτοπροσδιορίζεται ως σημαντικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος στο νησί σε μία προσπάθεια να αποδείξει το κύρος και τη σοβαρότητά του.

Η ΕΔΕ πάντως συνεχίζεται και σύντομα θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματά της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα