Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα κι οι απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία, Πληροφορική

Διαβάζεται σε 7'
Πανελλήνιες εξετάσεις 2024
Πανελλήνιες εξετάσεις 2024 INTIME

Σε τρία ακόμα μαθήματα εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2024. Δείτε τα θέματα που “έπεσαν” στα Λατινικά, την Χημεία και την Πληροφορική καθώς και τις απαντήσεις.

Ολοκληρώνεται σήμερα, Πέμπτη (06/06), με την εξέταση τριών ακόμη μαθημάτων προσανατολισμού, η δεύτερη εβδομάδα των Πανελληνίων Εξετάσεων 2024.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Γενικών Λυκείων της χώρας εξετάζονται σήμερα στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Τα Φροντιστήρια Παπαδέα έδωσαν στη δημοσιότητα τα θέματα που “έπεσαν” στα εξεταζόμενα μαθήματα των Λατινικών, της Χημείας και της Πληροφορικής, καθώς και τις απαντήσεις.

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα και οι απαντήσεις στα Λατινικά

Τα θέματα χαρακτηρίζονται βατά και σαφή και δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερη δυσκολία.

Λατινικά: Οι απαντήσεις των θεμάτων

 

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα και οι απαντήσεις στη Χημεία

Χημεία: Οι απαντήσεις των θεμάτων

 

 

 

 

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα στην Πληροφορική

Πληροφορική: Οι απαντήσεις στα θέματα

Πανελλήνιες 2024: Το πρόγραμμα για τα ΓΕΛ

Θα μεσολαβήσει ένα κενό λόγω της διεξαγωγής των Ευρωπαϊκών Εκλογών στις 9 Ιουνίου και έτσι οι Πανελλήνιες θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου, με τα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα