Spoudase2017: Και επίσημα η Ελλάδα απέκτησε την πρώτη έκθεση Σπουδών

Spoudase2017: Και επίσημα η Ελλάδα απέκτησε την πρώτη έκθεση Σπουδών

Το πρώτο μεγάλο φεστιβάλ για τις Σπουδές στην Ελλάδα, είναι γεγονός! Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη διοργάνωση, πώς μπορείς να συμμετέχεις σε δωρεάν ψυχομετρικά τεστ και πώς να κερδίσεις υποτροφία για σπουδές σε Ελλάδα και Κύπρο

Η πρώτη μεγάλη προσπάθεια για δημιουργία φεστιβάλ Σπουδών στην Ελλάδα πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη 25 και 25 Ιουνίου με το Spoudase 2017 . Τα κορυφαία δημόσια Πανεπιστήμια, Τεχνολογικά Ιδρύματα και Κολέγια από όλη την Ελλάδα και Κύπρο θα βρίσκονται στο Spoudase 2017 σε μια εκπαιδευτική γιορτή, ενημέρωσης και δωρεάν επιμόρφωσης για χιλιάδες υποψηφίους.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του Spoudase 2017 η έκθεση «φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως το φεστιβαλικό σημείο αναφοράς για την τριτοβάθμια και μετατριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα, αποτελώντας δίαυλο επικοινωνίας για τα πανεπιστήμια, τα προγράμματα και τις δραστηριότητές τους, σημείο συνάντησης για δωρεάν επιμόρφωση και ενημέρωση».

Πάνω από 450 Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν, με δωρεάν είσοδο, να πάρουν πληροφορίες για πάνω από 450 προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα από περισσότερα από 20 Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και Κολέγια καθώς και για E-learning.

Συμμετοχές έως τώρα

Συμμετέχουν στην έκθεση Προπτυχιακά,  Μεταπτυχιακά Προγράμματα και E-learning και Σεμινάρια από ΕΚΠΑ, ΕΑΠ, ΟΠΑ, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας,  Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πολυτεχνείο Κρήτης, ΤΕΙ Θεσσαλίας, Α-ΤΕΙ Πειραιά, ΤΕΙ Αθήνας, ΤΕΙ Κρήτης, EUC. Συμμετέχουν επίσης από Κολέγια και άλλους φορείς τα ALBA Graduate Business School, ATHTECH, BCA, Mediterranean College, Μητροπολιτικό Κολέγιο, New York College, ΑΝΤ1 media Lab, κ.α.

Όλα Δωρεάν

Πάνω από 55 ώρες Δωρεάν Σεμιναρίων, Workshops και Ομιλιών θα πραγματοποιηθούν στο Spoudase 2017. Για όλα τα workshops/σεμινάρια θα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης από τα Πανεπιστήμια. 

Σεμινάρια/workshops που αφορούν την εκπαίδευση, τις επιστήμες της αγωγής, την πληρoφορική, τα οικονομικά, την υγεία, τα νομικά και πολλούς άλλους κλάδους.

“Grow Greek Tourism Online”

Τον «χορό» των σεμιναρίων/workshops, θα ανοίξει το “Grow Greek Tourism Online”, μια πρωτοβουλία της Google  η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, και υλοποιείται σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και ΣΕΤΕ.

Για το 3ωρο σεμινάριο πάνω στις ψηφιακές δεξιότητες στον τουρισμό θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης ηλεκτρονικά μετά το πέρας του σεμιναρίου.

Πάνω από Εκατό Υποτροφίες  – Κάντε αίτηση

Για τους επισκέπτες του Spoudase 2017 τα Πανεπιστήμια, Τεχνολογικά Ιδρύματα και Κολέγια θα δώσουν δεκάδες υποτροφίες αξίας πάνω από 100.000 ευρώ για κορυφαία Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά και E-learning προγράμματα.

Κάντε αίτηση για συμμετοχή στην κλήρωση εδώ

Υποτροφίες θα δοθούν από το ειδικό e-learning|seminars Corner  για  κορυφαία επιμορφωτικά προγράμματα δημοσίων πανεπιστημίων

Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ – Επαγγελματικός Προσανατολισμός – CV Corner

 

Το Εργαστήρι Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής “Μιχάλης Κασσωτάκης” του ΕΚΠΑ θα παρέχει για τους επισκέπτες της έκθεσης ΩΡΕΑΝ  ατομική συμβουλευτική με  ψυχομετρικά εργαλεία  επαγγελματικής ανάπτυξης και δεξιοτήτων σχεδιασμού σταδιοδρομίας, ειδικά προσαρμοσμένα στον ελληνικό πληθυσμό και παροχή ατομικής έκθεσης αξιολόγησης

Παράλληλα θα προσφέρουν επαγγελματικό προσανατολισμού σε μαθητές, νέους πτυχιούχους και ενήλικους ενώ θα πραγματοποιήσουν και κεντρική ομιλία σχετικά με την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες εδώ

Το Event της έκθεσης!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα