Το πρώτο κλιματιστικό με ΑΙ που μειώνει το ανθρακικό σας αποτύπωμα

Το πρώτο κλιματιστικό με ΑΙ που μειώνει το ανθρακικό σας αποτύπωμα

Το νέο Τoyotomi ErAI All DC Inverter είναι το πρώτο κλιματιστικό στην αγορά με Τεχνητή Νοημοσύνη που προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση των ανθρακικών εκπομπών κατά 48 κιλά, όσα απορροφά ετησίως ένα δέντρο.

Καλοκαίρι και κλιματισμός είναι γνωστό ότι… πάνε μαζί. Αυτό που δεν ήταν γνωστό, όμως, είναι ότι κλιματισμός και εξοικονόμηση ενέργειας πάνε… εξίσου μαζί. Κι αυτό, χάρη στο νέο Toyotomi ErAI AII DC Inverter, το οποίο μέσω της τεχνολογίας ΑΙ μειώνει το ανθρακικό αποτύπωμα κατά 48 κιλά*. Δηλαδή όσο διοξείδιο του άνθρακα απορροφά ένα δέντρο σ’ ένα ολόκληρο έτος.

Η τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) έρχεται να «κουμπώσει» άριστα με την Toyotomi, η οποία λανσάρει ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον οικιακό κλιματισμό.

Το νέο ErAI All DC Inverter είναι ένα καινοτόμο κλιματιστικό, το πρώτο με ενσωματωμένη τεχνολογία ΑΙ, χάρη στην οποία συλλέγει δεδομένα σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στον χώρο, όπως η θερμοκρασία και η υγρασία, και προσαρμόζει ανάλογα τη λειτουργία του βάσει των συνηθειών του χρήστη, δημιουργώντας το κατάλληλο περιβάλλον. Προσφέρει έτσι καλύτερες αποδόσεις και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Για την ακρίβεια, το νέο αυτό κλιματιστικό εξασφαλίζει επιπλέον εξοικονόμηση της τάξης του 15% σε σχέση με οποιοδήποτε κλιματιστικό χωρίς τεχνολογία ΑΙ (176 kWh ηλεκτρικής ενέργειας) και εκπέμπει σε ετήσια βάση 48 κιλά* λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Μια ποσότητα που χρειάζεται ένας χρόνος για να την απορροφήσει ένα δέντρο!

Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται, τόσο καλύτερο γίνεται

Tο Τoyotomi ErAI All DC Inverter, η πρώτη σειρά οικιακών κλιματιστικών με ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ), αναπροσαρμόζει τη λειτουργία του, βάσει του μεγέθους του δωματίου, της υγρασίας, της θερμοκρασίας και των συνηθειών του χρήστη.

Το αποτέλεσμα; Όσο περισσότερο χρησιμοποιείται, τόσο πιο αποδοτικό γίνεται, προσφέροντας μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης.

Ειδικότερα, το κλιματιστικό ErAI, με ιαπωνικό design υψηλής αισθητικής, χάρη στον αλγόριθμο ΑΙ, συλλέγει ανά δευτερόλεπτο δεδομένα και μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας από απόσταση, ενώ επίσης μπορεί να ανταποκριθεί στις φωνητικές σας εντολές.

Εξοικονόμηση

Την ίδια στιγμή, επιτυγχάνει εξοικονόμηση ενέργειας, ρυθμίζοντας τη λειτουργία του σύμφωνα με τις περιβαλλοντικές αλλαγές και τις ανάγκες σας

Διαθέτει μοτέρ All DC Inverter, το οποίο σημειώνει χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Το μοτέρ αυτό ανταποκρίνεται ταχύτερα στην επίτευξη των ζητούμενων Set-Points. Έχει ελεγχόμενο Inverter εσωτερικού ανεμιστήρα, με αποτέλεσμα να κατανέμει ομοιόμορφα τον αέρα στο χώρο.

Όσον αφορά τα επίπεδα θορύβου τόσο της εσωτερικής όσο και της εξωτερικής μονάδας, είναι κατά πολύ χαμηλότερα. Το κλιματιστικό μπορεί επίσης, μέσω εντολής του χρήστη να περιορίσει αυτόματα την απόδοση του κατά 25% ή και 50%, ώστε να αντιμετωπίσει κάποια πιθανή ασταθή παροχή ρεύματος, αλλά και για να εξοικονομήσει τη μέγιστη ενέργεια.

Το ErAI χρησιμοποιεί το μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό R32, όπως όλα τα κλιματιστικά της Toyotomi, το οποίο μένει πιστό στην οδηγία ECO Design για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας. Το R32 είναι απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, ανακυκλώνεται εύκολα και επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Υγιές και ασφαλές περιβάλλον

Το ErΑΙ μέσω του Smart Dry, της ανεξάρτητης λειτουργίας αφύγρανσης προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να ρυθμίσει το επιθυμητό επίπεδο υγρασίας, με αποτέλεσμα το κλιματιστικό να διατηρεί το σωστό επίπεδο υγρασίας στον χώρο.

Παράλληλα, το υπεριώδες φως UV εξολοθρεύει τους βλαβερούς μικροοργανισμούς όπως ιοί, μικρόβια, βακτήρια, μύκητες, μούχλα ενώ ο ιονιστής Plasma, θετικών και αρνητικών ιόντων, απελευθερώνει πρωτόπλασμα για την αποστείρωση και απολύμανση του χώρου και καταπολεμά αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές.

Η μονάδα επιτυγχάνει αποτελεσματικό αυτοκαθαρισμό που αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και βλαβερών μικροοργανισμών, χαρίζοντας καθαρό και φρέσκο αέρα στο χώρο μέσω της αποστείρωσης του εσωτερικού στοιχείου που πραγματοποιείται στους 55oC.

Όλα αυτά, αναμφίβολα, αποτελούν κάτι το πρωτοποριακό στην ελληνική αγορά, με την Toyotomi να «παντρεύει» την Τεχνητή Νοημοσύνη με την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος, προσφέροντας το μοναδικό… Toyotomi ErAI AII DC Inverter!

*Στο μέσο κλιματιστικό 12.000 BTU

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα