Ζ. Δημαδάμα στο Ραδιόφωνο 24/7: Οπισθοδρόμηση η απόφαση Τραμπ

Ζ. Δημαδάμα στο Ραδιόφωνο 24/7: Οπισθοδρόμηση η απόφαση Τραμπ

Η οικονομολόγος περιβάλλοντος, αντιπρόεδρος γυναικών των ευρωσοσιαλιστών και υπεύθυνη δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, Ζ. Δημαδάμα σχολίασε στο Ραδιόφωνο 24/7, την απόσυρση των ΗΠΑ από τη συμφωνία των Παρισίων. "Θα το πληρώσουν οι φτωχότερες χώρες" τόνισε

Η απόφαση Τραμπ, είναι οπισθοδρόμηση, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 και στην εκπομπή “Η Φυλή των Φίλων”,  η οικονομολόγος περιβάλλοντος, αντιπρόεδρος γυναικών των ευρωσοσιαλιστών και υπεύθυνη δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ Ζέφη Δημαδάμα.

«Θα το πληρώσουμε όλοι και κυρίως οι φτωχότερες χώρες καθώς εκεί υπάρχουν οι περισσότερες ρυπογόνες δραστηριότητες» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι πρέπει να βάλουμε στη συζήτηση τις εναλλακτικές πηγές ενέργειες και τις θέσεις εργασίας από τη πράσινη ενέργεια.

Αναφερόμενη στη σοσιαλδημοκρατία, τόνισε ότι πρέπει να έχει ξεκάθαρη πρόταση για την επόμενη ημέρα και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ κατηγορήθηκε για το μνημόνιο, γιατί έσκασε η βόμβα στα χέρια του.

Σημείωσε ακόμα ότι οι κραυγές στα τηλεοπτικά πάνελ, δείχνουν ότι πολλοί δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Επισήμανε τέλος ότι η οικογένεια των ευρωσοσιαλιστών, έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για την Ελλάδα, αυτό δεν σημαίνει άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενταχθεί στην ομάδα της δική μας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα