Ποντίκια στο Σύνταγμα, μπαζάρ χασισοφυτείας και λευκή κιλότα

Διαβάζεται σε 2'
Ποντίκια στο Σύνταγμα, μπαζάρ χασισοφυτείας και λευκή κιλότα

ΑΥΤΟΙ 3-0: Μαριλού Ρεπαπή, Μίνα Μπιράκου και Βαγγέλης Γιαννόπουλος με νέο επεισόδιο.

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος ξενύχτησε δυο συνεχόμενες μέρες και ένιωσε πιο γέρος από ποτέ. Η Μίνα Μπιράκου πήγε στην Art Athina, μετά βρέθηκε στην πορεία των Παναθηναϊκών και προτιμάει τους αρουραίους που βγήκαν στο Σύνταγμα από τους λιθόκερους. Η Μαριλού Ρεπαπή δεν μπορεί να δεχτεί ότι τα ποντίκια δεν θέλουν να τη φάνε.

Οι κακοκαιρίες του 2025 έχουν ήδη τα ονόματά τους και ο Βαγγέλης ταυτίζεται με τον Γεράσιμο, την κακοκαιρία συνταξιούχο του δημοσίου. Δουλειά όνειρο ο υπεύθυνος σβησίματος φώτων στην περιφέρεια Ηπείρου. Οι κλοπές στα υπουργεία αποκάλυψαν ότι οι υπάλληλοί τους κάνουν bonding με παϊδάκια προβατίνας.

Η Μαριλού θέλει να προλάβει τα 100 εκατομμύρια που της έταξε κάποια συγγενής της νιγηριανής θείας του Γιάννου Παπαντωνίου πριν λήξουν.

Οι χασισοφυτείες στον Βόλο, οι ειλικρινείς απορίες του τι γίνονται τα ναρκωτικά που βρίσκει η αστυνομία, αν καίγονται, πού καίγονται, πόσο κάνουν τα ενοίκια στην περιοχή που καίγονται και μήπως καλύτερα να τα έκαναν ένα μπαζάρ ή μια λοταρία.

Αν θέλουν ριμέικ του Breaking Bad, η Μαριλού, η Μίνα και ο Βαγγέλης είναι πανέτοιμοι.

Δείτε το επεισόδιο

Η χαϊ τεκ πλανεύτρα της Καλαμαριάς που έστελνε στον απέναντι εσώρουχα με drone πιάστηκε στα πράσα και σίγουρα θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα με τον Βαγγέλη αν με το drone του έστελνε κοντοσούβλια και πιτόγυρα.

Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει το πρότζεκτ “απεταξάμην την τοξικότητα” με καλεσμένο μέσω βιντεοκλήσης τον Απόστολο Γκλέτσο να τη φωνάζει ομοφοβικούλα, να λέει ότι δεν την ξέρει και τελικά να του κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα.

Η τοξική θετικότητα, τα manifestations, το Μυστικό και πως επιδρά το NLP σε κάποιους ανθρώπους. Η Μαριλού κοουτσάρει τη Μίνα που θέλει να ψηλώσει, δεν ψηλώνει, της κρατάει τα λεφτά και της λέει ότι δεν το ήθελε αρκετά. Ο Βαγγέλης αρκείται σε ένα αυτοκίνητο.

Η λίμνη του Yellowstone που καταστράφηκε από τους επισκέπτες της, το ανθρώπινο είδος ως τουρίστας/καταστροφέας και οι κυρώσεις που κρατάνε τα μπόσικα (όχι στην Ελλάδα).

Αν ψήφιζαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, τι θα ψήφιζε η τριάδα;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα