Η Μαρία Λουίζα Βούρου, η υγιεινή διατροφή και μια γουρουνοπούλα στον τερματισμό

Διαβάζεται σε 2'
Η Μαρία Λουίζα Βούρου, η υγιεινή διατροφή και μια γουρουνοπούλα στον τερματισμό

Γιατί ασχολήθηκε με το κομμάτι του welness; Τι λείπει από την τηλεόραση; Τι μαγειρεύει εκείνη; Και με ποιο δικαίωμα δίνει συμβουλές διατροφής και γυμναστικής;

Mετά τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ευαγγελία Τσιορλίδα, τον Γιώργο Μαυρόπουλο, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον Βαγγέλη Ιωάννου, τη Γωγώ Δελογιάννη, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τον Θωμά Ζάμπρα, τον Παύλο Χάππιλο και την Τζωρτζίνα Λιώση, τον Πάνο Ιωαννίδη, τη Δανάη Γεωργαντά (a.k.a. Μικρή Ολλανδέζα), τον Περικλή Κοσκινά, τον Αργύρη Πανταζάρα, την Evangelia, και τη Surtuko και  τον Νίκο Παπαγγελή, τον Μάριο Αθανασίου, τη Νάντια Μπουλέ, την Κατερίνα Σαλακά και τον Θάνο Φέσκο και τον Γιώργο Τσούλη και τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη και τη Μάγκυ Ταμπακάκη και τον  Κοσμά Κουμιανό και τον Δημήτρη Μωυσιάδη και τη Χριστίνα Κοντοβά και τη Μαίρη Ρετσίνα και τον Αντώνη Δρακουλαράκο, ήρθε η ώρα για τη Μαρία Λουίζα Βούρου. Γιατί ασχολήθηκε με το κομμάτι του welness; Τι λείπει από την τηλεόραση; Τι μαγειρεύει εκείνη; Και με ποιο δικαίωμα δίνει συμβουλές διατροφής και γυμναστικής;

Στις προτάσεις της εβδομάδας ξεκινάμε με το Raw Bata του Χρόνη Δαμαλά στους Αμπελόκηπους και συνεχίζουμε με Ρούμελη, μια ταβέρνα στη Νέα Σμύρνη.

Στη στήλη «Το μήνυμα του κοινού» κλείνουμε -επιτέλους- το κεφάλαιο «ταξίδι στη Ναύπακτο». Ανοίγουμε το κεφάλαιο «σχόλια στο Spotify». To be continued, λοιπόν.

Στο «αξίζει να το φας» της εβδομάδας γίνεται δριμύ κατηγορώ στα βαρετά κοτόπουλα και αποθέωση στα μαριναρισμένα. Αξίζει να δοκιμάσεις τη συνταγή του Γαβριήλ Νικολαΐδη για κοτόπουλο τύπου ταντούρι στο air fryer και γενικά να βάλεις λίγη μαρινάδα στο κοτόπουλό σου.

Στη στήλη Foodie to follow αυτή την εβδομάδα o @groarkboysbbq που θα σε βοηθήσει πολύ με το ψήσιμο!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα