Στο μυαλό και την κουζίνα του Έκτορα Μποτρίνι επικρατεί γαλήνη
Διαβάζεται σε 1'Μια συζήτηση με τον σεφ για τις κουζίνες της ζωής του, την τηλεόραση, το τι κάνει ένα εστιατόριο πραγματικά καλό και τα απωθημένα που δεν έχει.
- 19 Φεβρουαρίου 2024 16:19
Τον μάθαμε από τον “Εφιάλτη στην Κουζίνα”, τον βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας τα τελευταία σχεδόν 25 χρόνια, όμως ξέρουμε τον αληθινό Έκτορα Μποτρίνι; Ο σεφ-ιδιοκτήτης του Etrusko και του Botrini’s, αγαπάει ακόμη να μαγειρεύει, ταξιδεύει και μελετάει για να διευρύνει τους ορίζοντές του, δεν έχει απωθημένα και δεν μετανιώνει για τίποτα.
Φέτος, τον βλέπουμε στον ΣΚΑΪ και στο “Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα από τη Δική σου” και πέρασε μια βόλτα από το Uncut για μια συζήτηση γεμάτη γεύσεις, ιστορίες από κουζίνες και ωμή ειλικρίνεια.