Shaking the Vote EU | Τι μάθαμε από την ψήφο των ευρωεκλογών;

Διαβάζεται σε 2'
Shaking the Vote EU | Τι μάθαμε από την ψήφο των ευρωεκλογών;

Εκδήλωση του eteron και του NEWS 24/7 για το μετεκλογικό τοπίο, τα συμπεράσματα και τους νέους συσχετισμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη

Το Eteron – Ινστιτούτο για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή σε συνεργασία με το NEWS 24/7 διοργανώνει εκδήλωση, με τίτλο “Shaking the Vote EU”. Πρόκειται για μια ανοιχτή συζήτηση με αντικείμενο το μετεκλογικό τοπίο, τα συμπεράσματα, τους προβληματισμούς και τους νέους συσχετισμούς που διαμορφώνονται στην Ελλάδα και την Ευρώπη, την επόμενη μέρα στην πολιτική σκηνή και την κοινωνία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, στις 19:30, στον χώρο του Ινστιτούτου (Λεωκορίου 38-40, Ψυρρή).

Οι ομιλήτριες και ομιλητές που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση είναι οι εξής:

Πέτρος Ιωαννίδης, πολιτικός αναλυτής και διευθυντής της aboutpeople
Μαρία Λούκα, δημοσιογράφος – σεναριογράφος
Ηλίας Τσαουσάκης, σύμβουλος ερευνών, επικοινωνίας και στρατηγικής

Συντονίζει και σχολιάζει η Βίκυ Σαμαρά, δημοσιογράφος του NEWS 24/7.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των Όψεων Ιουνίου, με τίτλο “Shaking the Vote EU”, που έχουν ως στόχο να αναδείξουν ορισμένα από τα πιο κρίσιμα συμπεράσματα της αναμέτρησης των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

Ειδικότερα, έχοντας προχωρήσει όλο το προηγούμενο διάστημα στην εμβάθυνση σε κρίσιμα θέματα που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής πολιτικής ατζέντας, μέσα από τις Όψεις “The Brussels Bubble”, η εκδήλωση έρχεται να αποτελέσει “γέφυρα” ανάμεσα στο ερευνητικό έργο και στον εξωστρεφή χαρακτήρα του Εteron, στη στενότερη σύνδεση της Ελλάδας με τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το facebook event είναι διαθέσιμο εδώ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα