Α.Γεωργιάδης: Να σταματήσει η ΝΔ να δίνει αυτή τη ντροπιαστική εικόνα

Α.Γεωργιάδης: Να σταματήσει η ΝΔ να δίνει αυτή τη ντροπιαστική εικόνα

Διακόπτει την περιοδεία του ο Άδωνις Γεωργιάδης και ζητά από τους συνυποψηφίους του για την προεδρία της ΝΔ συνεδρίαση για την άμεση επίλυση της εσωκομματικής έντασης (Vid)

Σε δημόσια έκκληση προς τους υποψηφίους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης από την πρωινή εκπομπή του Mega.

Με αφορμή τα όσα εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ την Τρίτη, ζήτησε συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, ώστε να δοθεί ένα τέλος στην ένταση.

“Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την εικόνα που έδωσε χθες η Νέα Δημοκρατία, δεν είναι αυτά τα προβλήματα του κόσμου και δεν είναι αυτή η Νέα Δημοκρατία που ξέρουμε. Δεύτερον, διακόπτω την περιοδεία μου και ζητώ συγνώμη από τους κατοίκους της Δράμας, αλλά κατεβαίνω στην Αθήνα και ζητώ συνάντηση των τεσσάρων συνυποψηφίων πριν την κοινοβουλευτική ομάδα, ώστε να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να τελειώσουν όλα τα διαδικαστικά σήμερα, να λυθούν όλα τα θέματα σήμερα. Να σταματήσει η ΝΔ να δίνει αυτή τη ντροπιαστική εικόνα”.

Παράλληλα, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ ζητά από τα στελέχη της παράταξης του να συγκεντρωθούν στην αντιπολίτευση, λέγοντας: “Και βεβαίως να ασχοληθούμε τόσο με τη δημοκρατική διαδικασία της εκλογής αρχηγού και κυρίως με την αντιπολίτευση, τον ΣΥΡΙΖΑ”.

“Γιατί δεν μπορεί την ώρα που ο κ. Τσίπρας χάνει έναν βουλευτή, την χώρα που φέρνει στη Βουλή τα χειρότερα και σκληρότερα μέτρα όλων των εποχών, την ώρα που ο κ. Τσίπρας έχει δυο υπουργούς του, που τους έχουν πιάσει με ψευδές πόθεν έσχες, που κινδυνεύουν ακόμη και με έκπτωση από το αξίωμα, την ώρα που καταρρέει όλο το λεγόμενο εναλλακτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο κέρδισε τις εκλογές κοροϊδεύοντας τους Έλληνες η ΝΔ αντί να ασχολείται με την αντιπολίτευση που πρέπει να κάνει στον κ. Τσίπρα, να ασχολείται με το αν ο πρόεδρος της ΝΔ είπε “γαλλικά” ή δεν είπε, αν ο Γενικός Διευθυντής τα παίρνει ή δεν τα παίρνει. Δεν είναι αυτή η Νέα Δημοκρατία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος δε γιατί δεν πραγματοποιεί τηλεφωνική επικοινωνία με τους άλλους υποψηφίους για την προεδρία ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως “όταν τα πράγματα πηγαίνουν σε επίπεδο “γαλλικών”, καλό είναι να είναι όλα δημόσια”.

“Είμαστε τέσσερις φίλοι Νεοδημοκράτες , που θα είμαστε μαζί και στο τέλος της διαδρομής. Πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η ενότητα της παράταξης”, κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα