Άδωνις: “Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά” φώναζαν οι οπαδοί του ΓΑΠ προς αυτόν ο οποίος ήταν εις εκ των τριών Αρχηγών που διόρισαν ΕΜΕΝΑ Υφυπουργό”

default image

Ποιο ήταν το καυστικό σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη για τον "εμφύλιο" του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο, το βράδυ της Δευτέρας

Μέσω Twitter σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης τα “εμφυλιοπολεμικά” συνθήματα που ακούστηκαν στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του, το βράδυ της Δευτέρας.

“Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό” και “Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά”, ακούστηκε την ώρα που εισήλθε ο πρώην πρωθυπουργός στο Μέγαρο αλλά και την ώρα που στο βήμα ανέβηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για να εκφωνήσει τον λόγο του.

Το δεύτερο επίμαχο σύνθημα ήταν εκείνο που μπήκε στο στόχαστρο του Α. Γεωργιάδη, ο οποίος έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter το παρακάτω καυστικό σχόλιο:

Με την παραπάνω φράση υπενθύμισε την υπουργοποίησή του στη θέση του υφυπουργού ανάπτυξης με αρμοδιότητα την ναυτιλία στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του άλλωστε, ο κ. Βενιζέλος διεκόπη αρκετές φορές στην ομιλία του από μεγάλη μερίδα της αίθουσας που φώναζε συνθήματα υπέρ του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, και συγκεκριμένα “Παπανδρέου” και “Γιώργο γερά να πέσει η Δεξιά”.

“Άκουσα το σύνθημα “Γερά, να πέσει η Δεξιά”. Θα μιλήσουμε την Τετάρτη για το πότε και πώς φτάσαμε στη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη. Θα μιλήσουμε γι’ αυτά”, “απάντησε” ο κ. Βενιζέλος, τονίζοντας ότι “θα μιλήσουμε με τη γλώσσα της αλήθειας που δε μπορεί να χαρίζεται ούτε να αδικεί και να μηδενίζει”.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου, θα γίνει δεύτερη εκδήλωση στο Ζάππειο με ομιλητή αυτή τη φορά τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο. Σε αυτήν θα είναι παρών ο Κώστας Σημίτης, όχι όμως και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα